Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Κατερίνη: Πάνω από 25.000 ευρώ ήταν η λεία διαρρήκτη


Πάνω από 25.000 ευρώ ήταν η λεία ενός Έλληνα διαρρήκτη, ο οποίος συνελήφθη, αφού είχε «χτυπήσει» 12 μονοκατοικίες, σε ενάμισι χρόνο, στην Κατερίνη.
Ο δράστης που κινείτο με το ποδήλατό του στην πόλη, εντόπιζε μονοκατοικίες οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν και, αφού παραβίαζε τις πόρτες ή τα παράθυρα, άρπαζε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι, από τον Οκτώβριο του 2022 ως φέτος τον Ιανουάριο, ο «ποντικός» είχε διαρρήξει 12 μονοκατοικίες και είχε αρπάξει μετρητά συνολικού ύψους 6.550 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 19.000 ευρώ.

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαρρήξει και άλλα σπίτια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου