Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών πήρε το final four Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ!


Του Γιώργου Καρανικόλα 
Με τεράστια επιτυχία τόσο από οργανωτικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς διηξήχθηκε στο κατάμεστο από  φίλαθλο κόσμο ΔΑΚ Αιγινίου το διήμερο 30-31 Μαρτίου το final four μπάσκετ εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ .
Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ήταν η ομάδα, που κατέκτησε χθές το τρόπαιο στον τελικό, εν μέσω φανταστικής ατμόσφαιρας στις κερκίδες από τους πολυπληθείς φιλάθλους των δύο ομάδων .
Στην άρτια διοργάνωση μεγάλος αρωγός υπήρξε ο Δήμος Πύδνας- Κολινδρού, που συνέβαλε αποφασιστικά και ουσιαστικά στο αίσιο αποτέλεσμα της, ενώ και ο τοπικός ΑΟΚ Αιγινιακός έδωσε το δυναμικό παρόν του και βοήθησε όπου χρειάστηκε .

Από τον Δήμο μας στο κλειστό Αιγινίου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης κι οι Αντιδημάρχοι κ.κ.Τάσος Λούκας, Ηλίας Πολύζος 
( αθλητισμού ) και Στέλιος Χλεμές .
Ενώ από τη Ένωση μας όλο το Διοικητικό συμβούλιο ήταν στο γήπεδο .
Τα αποτελέσματα :
Σάββατο:

Α' ημιτελικός
Φίλιππος Βέροιας ΑΠΣ Κούπα Κιλκίς -
63 - 52

Β' ημιτελικός 
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 67 - 62
Κυριακή
Μικρός Τελικός 
ΚουΠα Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 
27 - 72 .

Τελικός 
Φίλιππος Βέροιας - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 61 -66 

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Ηλίας Λαζό και τον Δήμαρχο Πύδνας - Κολινδρού κ. Κομπατσιάρη, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων στς τρείς πρώτες ομάδες .
Κλείνοντας να υπογράμμισουμε ότι το Αιγίνιο αποτέλεσε για μια ακόμα φορά το σταυροδρόμι του μπάσκετ στη Κεντρική Μακεδονία και απέδειξε ότι μπορεί να φέρει σε πέρας ακόμα μεγαλύτες διοργανώσεις .
Φωτό από το final four

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου