Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Νίκος Τσαγκαλίδης: "Γι αυτό πετύχαμε στην ακαδημία του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου!" (βίντεο)

 
Ο υπεύθυνος προπονητής και διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου μας Νίκος Τσαγκαλίδης, εξηγεί τους λόγους που τα τμήματα υποδομής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου αποτελούν μια πετυχημένη, ασφαλής και σωστή επιλογή για τους γονείς, αναλύει την λειτουργία και την φιλοσοφία του συλλόγου στην ευαίσθητη αυτή διαδικασία και αναφέρει τους στόχους που μακροπρόθεσμα έχουν βάλει διοίκηση και προπονητές, για μια ακαδημία πρότυπο που θα ξεφεύγει απο τα δεδομένα της περιοχής μας.
Ο Νίκος Τσαγκαλίδης γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1983 και είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Αριστοτελείου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με κύρια ειδικότητα το ποδόσφαιρο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή και είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA B, UEFA C και UEFA D.
Ως παίκτης αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Πιερίας.
Σαν προπονητής εργάζεται ανελλιπώς από το 2010 σε ακαδημίες (Katerini FC, Πιερικό, 25η Μαρτίου, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου) και ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας και έχει περάσει από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Κ6 έως αντρική ομάδα), ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο ανόδους σε επίπεδο ερασιτεχνικών σωματείων. Είναι μαζί μας από την επαναλειτουργία της Ακαδημίας το 2022.
Είναι ο διευθυντής της ακαδημίας μας και προπονητής του τμήματος Κ12 (μπλέ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου