Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Ευχαριστήριο - Συγχαρητήριο

 
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους όσοι εργάστηκαν και βοήθησαν εθελοντικά για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Αιγινίου, που πραγματοποιηθήκαν μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.   
Συγκεκριμένα, ευχαριστεί το Δ.Σ. του Σωματείου Επαγγελματιών Β. Πιερίας, το Σύλλογο Εθελοντών Δήμου Πύδνας-Κολινδρού "Κοινωνικής Προσφοράς" και τα μέλη του, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού για την πολύτιμη συμβολή τους, τους Αντιδημάρχους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να έρθει εις πέρας η εκδήλωση, τους χορηγούς και φυσικά όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους,  τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους Δ/ντες των Σχολικών μας μονάδων. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εντυπωσιακή αυτή καρναβαλική παρέλαση για 1η φορά μετά από αρκετά χρόνια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες καρναβαλιστές, μικρούς και μεγάλους αλλά και σε όλους όσοι παρακολούθησαν θέλοντας να νιώσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης.
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού δίνει την υπόσχεση ό, τι θα σταθεί αρωγός σε όλη αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια, κάνοντας το καρναβάλι του Αιγινίου γνωστό σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Επίσης, το τριήμερο της αποκριάς ολοκληρώθηκε με τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Ο Δήμος σε συνεργασία με τις Κοινότητες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τα ΚΑΠΗ διοργάνωσε σε κάθε πλατεία και Αθλητικά κέντρα των χωριών μας κούλουμα, προσφέροντας στους Δημότες μας και τους επισκέπτες μας δωρεάν παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και παραδοσιακή μουσική.
Και του χρόνου με υγεία!
Αντιδημαρχία Πολιτισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου