Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Πιερικός: Μόνος απών ο Κωνσταντίνος Οικονομίκος


 Με πρωινή προπονηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδιου (24/3 στις 15:00 Α' ΔΑΚ Κατερινης). 
Μοναδική απουσία για τον Νίκο Θεοδοσιαδη στον καταρτισμο των πλάνων του ο τιμωρημένος Οικονομικος, με τον έμπειρο τεχνικό να καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, όπου και θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου
Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδιου, ο ΣΦΚ Πιερικός ενημερώνει οτι θα λειτουργήσει και δεύτερο εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Εθνικού, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους απο το εκδοτήριο μπροστά απο την καγκελόπορτα του Α΄ΔΑΚ Κατερίνης και να κατευθύνονται στη θύρα των φιλοξενουμένων. 
Οι φίλοι του Πιερικου και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκειας θα εισέρχονται στο γήπεδο από το εκδοτηριο μπροστά από το κυλικείο του Α' ΔΑΚ Κατερινης. 
Ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ για άνδρες και γυναίκες, ενώ σε ισχύ θα είναι και το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ για τους φιλάθλους άνω των 60 ετών. 

Οι νέοι ως 18 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου