Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Σάκης Θεοδοσιάδης: "Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές"

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΓΑΣ Σβορώνου Σάκη Θεοδοσιάδη, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Θεσπρωτού:
“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη σημερινή νίκη, μία νίκη δίκαιη απέναντι σε μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα, μία ομάδα που έχει δείξει ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια ότι είναι πολύ επικίνδυνη στην επιθετική μετάβαση. Κάτι το οποίο το έδειξε και σήμερα. 

Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο αντίπαλος σε νεκρά σημεία και εκμεταλλεύοντας τις αντεπιθέσεις του μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ. 

Σε ένα καθοριστικό σημείο η ομάδα έδειξε πειθαρχεία, σοβαρότητα, προσωπικότητα και αντίδραση και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχοντας προηγηθεί και μένοντας πίσω στο σκορ στη συνέχεια από αδράνειες, μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.
Συνεχίζουμε, τα κεφάλια κάτω, να ηρεμήσει η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νέα Αρτάκη. 

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Όλες οι ομάδες και αυτές που είναι ψηλά και αυτές που παίζουν για τη σωτηρία παλεύουν όλα τα παιχνίδια, το είδαμε και σήμερα. Το κυρίαρχο στοιχείο είναι οι βαθμοί και σήμερα πραγματικά οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα για να έρθει αυτή η σημαντική νίκη η οποία μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου