Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Δήμος Πύδνας Κολινδρού: Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας και μια ατμόσφαιρα γεμάτη Ελλάδα στον ιστορικό Δήμο Δραγατσανίου!

 
Μια ξεχωριστή μέρα η σημερινή για την ιστορία του Δήμος Πύδνας Κολινδρού, αφού αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστος Κομπατσιάρης  επισκέφτηκε την περιοχή της Βλαχίας της Ρουμανίας και υπέγραψε σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας με τον ιστορικό Δήμο Δραγατσανίου! Η τελετή αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής μας επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. 

Τα χρώματα της Ελλάδας κυριαρχούν σε όλη την επαρχία. Στη σημερινή τελετή υπογραφής του συμφώνου φιλίας, παρουσία του Βουλευτή Ρουμανίας, Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας και καθηγητού πανεπιστημίου Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου στη Ρουμανία Γαβριήλ Ντράγκο Ζησόπουλου, του Δημάρχου Δραγατσανίου Νεντέλκου Κριστιάν , της Ελληνίδας πρέσβειρας στη Ρουμανία κ. Ευαγγελίας Γραμματίκα , του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρουμανία Μάριου Κουντουρίδη , του Στρατιωτικού ακόλουθου της Ελληνικής πρεσβείας στη Ρουμανία , Πλοιάρχου κ. Ιωάννη Παναγιώτου, του κ. Χούπη Αθανασίου και άλλων πολιτικών και εκπροσώπων του Δήμου Δραγατσανίου, βιώσαμε ξεχωριστή συγκίνηση και περηφάνια! 
Νέοι και νέες της Ρουμανίας με παραδοσιακές στολές και κρατώντας ελληνικές και ρουμάνικες σημαίες δημιουργούσαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου