Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ΓΑΣ Σβορώνου: Τέλος ο Δημήτρης Παυλίδης - Ανακοίνωσε Θεοδοσιάδη

 Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Γ.Α.Σ Σβορώνου με απόφασή του βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θεοδοσιάδη Σάκη. 
Ο 48χρονος έμπειρος τεχνικός, ξεκίνησε την χρόνια στον ιστορικό Α.Ο Τρικάλων , και είναι ο μοναδικός που κατάφερε να κερδίσει και τις 2 φορές την ομάδα μας.
Ο κ. Θεοδοσιαδης έχει φέρει πλούσιο βιογραφικό, καθώς εργάστηκε σε ομάδες όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Απόλλων Λάρισας, η Βέροια, η Καλαμάτα, ο Διαγόρας, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Μακεδονικός. Η εμπειρία του "μετράει" περισσότερα από 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Α.Σ Σβορώνου και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.
Με τη στήριξη όλων, προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα και με κοινό στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Γ.Α.Σ Σβορώνου.

Ανακοίνωση λύσης με Παυλίδη
Η Διοίκηση του Γ.ΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Δημήτρη Παυλίδη. 
Ο νεαρός τεχνικός κλήθηκε να βοηθήσει, ίσως στην πιο δύσκολη καμπή της αγωνιστικής περιόδου και κατάφερε να πάρει μια πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου (αφήνοντας εκτός τον Πιερικό)
Ο Δημήτρης είναι και θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα, τόσο ως προπονητής της Β' ομάδας, αλλά και ως υπεύθυνος της Ακαδημίας μας. 
Τον ευχαριστούμε θερμά για ό,τι προσέφερε στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου