Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο στην Ορθοπεδική του Γ.Ν. Κατερίνης και τον κ. Μπινιάρη

 Ευχαριστήρια επιστολή γνωστοποίησε η οικογένεια του πρώην διαιτητή Ηρακλή Συμεωνίδη, για την πετυχημένη του επέμβαση στο γόνατο. Ο Ηρακλής Συμεωνίδης είναι πατέρας του βετεράνου τερματοφύλακα Γιάννη Συμεωνίδη, προπονητή τερματοφυλάκων του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και του Παναγιώτη Συμεωνίδη, επίσης πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Πιερίας.
Μέσω αυτής της επιστολής, η οικογένεια μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς και δημόσια, τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος της Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την επέμβαση άρθροπλαστικη γόνατου του συζύγου πατέρα και  παππού μας Συμεωνίδη Ηρακλή.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ιατρούς της ομάδας του κ.Μπινιάρη Γεώργιο και τον ίδιο προσωπικά  για τον επαγγελματισμό , το ήθος τους και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους τόσο εντός  όσο και  εκτός κλινικής νοσηλείας. Δεν πρόκειται μόνον για εξαίρετους επιστήμονες, αλλά και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .

Ευχαριστούμε θέρμα επίσης, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό  για το έργο που επιτελούν νυχθημερόν και με χαμόγελο. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε όπου και η δημόσια υγεία μαστίζεται συνεχώς, η οργάνωση, η ανθρωπιά καθώς και η εν γένει λειτουργία του νοσοκομείου, το καθιστούν υπόδειγμα δημόσιου νοσηλευτικό ιδρύματος που τιμιά την πόλη μας

Με εκτίμηση,
Οικ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΗΡΑΚΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου