Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Απαράδεκτα γεγονότα στις κερκίδες στα Τρίκαλα. Επίθεση "φιλάθλων" στον Γιάννη Συμεωνίδη (φωτο)

 Μεγάλη ένταση ξέσπασε στις κερκίδες του αγώνα για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής μεταξύ των Τρικάλων και του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Όπως αναφέρει το sportrikala.gr, ο προπονητής τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων, Γιάννης Συμνεωνίδης, ήταν τιμωρημένος και έτσι έβλεπε το παιχνίδι της ομάδας του από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Κάποια στιγμή σχολίαζε μεγαλόφωνα τα όσα γινόταν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος των Τρικάλων να του ζητήσει τον λόγο και στην συνέχεια όλη η εξέδρα των επισήμων να εμπλακεί στην ένταση.

Οι Κώστας Παρδάλης και Μιχάλης Παναγιώτου ζήτησαν απο τον Συμεωνίδη να αποχωρήσει απο το γήπεδο, αυτός αρνήθηκε, ο κόσμος συγκεντρώθηκε κάτω απο το μπουθ και τον αποδοκίμαζε και στην συνέχεια κλήθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τον απομακρύνει.

Μηνύσεις τελικά δεν υποβλήθηκαν και τα πάθη καταλάγιασαν κάμποση ώρα αργότερα.

Από την πλευρά του, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανέφερε: “Προπηλακίστηκε από ‘φιλάθλους’ των γηπεδούχων ο Γιάννης Συμεωνίδης στα δημοσιογραφικά με τον πρόεδρο των Τρικάλων να μην προστατεύει τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας, αλλά αντίθετα να οξύνει την κατάσταση δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου