Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Η ομάδα επικοινωνίας-προβολής του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου

 
 Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2024 βρίσκεται ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) και ήδη οι επί μέρους επιτροπές πέρα της συγκρότησης τους με επικεφαλής διοικητικά μέλη και εθελοντές, ξεκίνησαν τις συναντήσεις εργασίας και προγραμματισμού των δράσεων τους.
  Τα θέματα που άπτονται του τομέα επικοινωνίας και προβολής εξετάστηκαν στην πρόσφατη συνάντηση των μελών της σχετικής επιτροπής, όπου εξετάστηκε και  οριοθετήθηκε το πλαίσιο των κινήσεων και πρωτοβουλιών για την όσο το δυνατό καλύτερη ανάδειξη μέσω του τύπου και των κοινωνικών δικτύων, των εκδηλώσεων και παραστάσεων του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου.
  Την επιτροπή η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία του προέδρου του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρη Παπαχρήστο, συντονίζουν τα διοικητικά μέλη του Οργανισμού, Περικλής Χατζηγιάννης (επικοινωνίας) και Βασίλης Δήμου (προβολής-δημοσίων σχέσεων). Την συναποτελούν τα υπόλοιπα συνεργατικά μέλη, Δημήτριος Γατσιός-Πεσερίδης (πολυμέσα, φωτογράφηση-video), Ηρώ Τζημίκα (δημοσιογράφος), Κώστας Παρτάλας (διαχείριση ιστοσελίδας) και Ιωάννα Σκρέτα (διαχείριση κοινωνικών δικτύων) και η οποία συμμετείχε στην συνάντηση εργασίας μέσω διαδικτύου.
  Φιλοσοφία όλων των μελών της επιτροπής επικοινωνίας-προβολής είναι η έγκαιρη και ορθή ενημέρωση του κοινού, ακολουθώντας τις σύγχρονες μορφές ανάδειξης και γνωστοποίησης του θεσμικού ρόλου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου. Πάντα με γνώμονα τη ρήση του Ιρλανδού ποιητή, Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς, ότι: «Να σκέφτεσαι σαν σοφός, αλλά να επικοινωνείς στη γλώσσα του λαού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου