Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Βατανιακός - Θεσπρωτός 1-3 Απομακρύνεται η παραμονή


Ήττα που κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη συνέχεια γνώρισε ο Βατανιακός στο γήπεδο του, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό της Ηγουμενίτσας. Το τελικό 1-3 αφήνει την ομάδα της Κατερίνης στους 28 βαθμούς και πλέον η παραμονή απομακρύνεται. Αντίθετα η ομάδα της Ηπείρου μένει ζωντανή στην διεκδίκηση μιας θέσης που θα την κρατήσει στην κατηγορία.

Ο Αγγελούλης στο 44ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας και ο Τσιαφίτσας  στο 56ο λεπτό μετά  απο πάσα του Τσώτσου, διπλασίασε τα τέρματα κάνοντας το 0-2.

Ο Ρούσης στο 67ο λεπτό έκανε το σκορ 0-3.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Ποτουρίδη  κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ανανιάδη Δ. στο 87ο λεπτό του αγώνα με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. .

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Σαμανίδης (60′ Μάλα), Ντόσης, Γκαράτζιας, Δερμίσης, Ανανιάδης Χ., Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ., Μιτακίδης (65′ Ραπτόπουλος), Δημητρίου (57′ Χαντζαρίδης), Μητράκας (78′ Φιρινίδης Χ.).

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Δασκαλάκης, Αγγελούλης, Ορφανός, Τσώτσος (78′ Μαντίκας), Κορακιανίτης, Παλαούτσης, Οικονομίκος, Ρούσης (65′ Ζελέκου), Τσιαφίτσας (65′ Κλεμέντε), Βιγιάλμπα (78′ Μπενικάσα), Βαρέλα (42′ Ροβίνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου