Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Στην Τουρκία και απέναντι σε Galatasaray, Basaksehir και το Πέρα Κλάμπ η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου!

 Ιστορίες γράφονται από εκείνους που τολμούν!
Μια υπέροχη εμπειρία θα ζήσουν τα παιδιά, οι προπονητές και οι γονείς-συνοδοί με τους υπεύθυνους της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που θα ταξιδέψουν στην Τουρκία την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου!

Εκτός απο το αγωνιστικό μέρος και τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν απέναντι σε αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα μεγάλων και ιστορικών συλλόγων της γειτονικής χώρας, οι συμμετέχοντες στην αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ιστορικά μνημεία του Ελληνισμού στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης και να ζήσουν στιγμές που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στην μνήμη τους.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού:

Η Αναχώρηση είναι την Τετάρτη και η επιστροφή την Κυριακή!
3 τμήματα (Κ12, Κ11, Κ9)
Πάνω από 100 άτομα αποστολή!
Σύνολο 12 αγώνες με 6 διαφορετικές ομάδες.
Την Πέμπτη παίζουμε με την πρωταθλήτρια Τουρκίας το 2020 Basaksehir
Την Παρασκευή παίζουμε με την Olympik spor
Το Σάββατο με την Galatasaray και την Fatih Karagumruk το πρωί και το απόγευμα με το πέρα κλάμπ (Beyoglou spor) και την Haskoy.
Στο τουριστικό κομμάτι, την Πέμπτη θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί που βρίσκεται και το ιστορικό αγίασμα και θα κάνουμε την κρουαζιέρα του Βοσπόρου ενώ το βράδυ θα μας υποδεχθούν άνθρωποι της διοίκησης του πέρα κλάμπ στα γραφεία της ομάδας τους.
Την Παρασκευή θα πάμε Αγία Σοφιά, μπλέ τζαμί, ιππόδρομο και αρχαιολογικούς χώρους και στην σκεπαστή αγορά (Καπαλι τσαρσί).
Την Κυριακή θα μεταβούμε στο Φανάρι και θα μας υποδεχθούν στο πατριαρχείο πριν ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου