Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Στα ...θρανία ο Αιγινιακός!

Του Γιώργου Καρανικόλα 
Ο Αιγινιακός βρίσκεται κοντά στην  δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το απέδειξε έμπρακτα σήμερα Τετάρτη, αφού το πρωί αντιπροσωπεία του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, αποτελούμενη από τους παράγοντες Γιάννη Ορφανίδη και Γιώργο Καρανικόλα επισκέφτηκε το ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο και Γεν. Λύκειο, που εδρεύουν στο Αιγίνιο και μοίρασε μπάλες και προσκλήσεις για τον κρίσιμο αγώνα του  Αιγινιακού με την Ακαδημία Πλαταμώνα (Κυριακή 18-2 στο "Γιάννης Παραλυκίδης") στους μαθητές .
Ήταν μια αξιέπαινη συμβολική ενέργεια  προσφοράς στην μαθητιώσα νεολαία της Βόρειας Πιερίας, η οποία φανερώνει την ευαισθησία, τις αξίες και το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, που διέπουν την ομάδα του Αιγινίου, και ενδεχόμενα και μια προτροπή προς τους μαθητές να ακολουθήσουν τον δρόμο της ενασχόλησης τους με μια αθλητική δραστηριότητα και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο, έχοντας πάντα προτεραιότητα στην γνώση και την μάθηση, υπηρετώντας ταυτόχρονα πιστά την κοινωνία μας, μεμονωμένα η συλλογικά .
Παιδιά σας περιμένουμε την Κυριακή, στο φιλόξενο γήπεδο μας !


Στις φωτό :
1 ) : Η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αιγινίου κα. Ζωή Καραγεωργίου με τους ανθρώπους του Αιγινιακού Γιώργο Καρανικόλα
 (αριστερά) και Γιάννη Ορφανίδη .
2 ) :Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής του Γυμνασίου Αιγινίου κα. Ιωάννα Τσαβδάρη με τους εκπροσώπους του Αιγινιακού Γιάννη Ορφανίδη  (αριστερά) και Γιώργο Καρανικόλα 
3 ) : Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής του Γενικού Λυκείου Αιγινίου κα. Μαρία Παυλοπούλου με τους Γιάννη Ορφανίδη (αριστερά και Γιώργο Καρανικόλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου