Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Στον Κολινδρό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου Ανδρών-Γυναικών: Για πρώτη φορά στην βόρεια Ελλάδα

 Με Εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου Ανδρών-Γυναικών, το οποίο διεξήχθη για 1η ΦΟΡΑ στην Βόρεια Ελλάδα, στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου «Ευάγγελος Πολύζος», στον Κολινδρό, σε συνεργασία  με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αρχέλαος». 
Τους πανελλήνιους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και απόνειμαν  βραβεία και αναμνηστικές πλακέτες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Ρέρρας Αθανάσιος, ο Γεν. Γραμ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Στάιος Σταύρος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σαμακογλής, ο ομοσπονδιακός προπονητής τοξοβολίας, η Ολυμπιονίκης τοξοβολίας κ. Ψαρρά Ευαγγελία, η επίσης, ολυμπιονίκης κ. Φωτεινή Βαβάτση, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, ο προπονητής του ΑΡΧΕΛΑΟΣ κ. Χαρίσης Γιάννης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρου κ. Κομπατσιάρης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Πολύζος Ηλίας , Χλεμές Στέλιος, Τσιμτσούδας Νίκος, Ναβροζίδου Μαρία και Κοεμτζής Δημήρτριος, ο πρ. Δήμαρχος Κολινδρού κ. Καλύβας Γιώργος, ο πρόεδρος Κολινδρού κ. Πλιάμης Αντώνης και ο ΔΣ κ. Καλύβας Νικόλας

Τα Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ.Χ. 2024 Α-Γ Κολινδρός Πιερίας αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Ο χρήστης Ilias Polizos είναι με το χρήστη Αλκινοος Τασοπουλος και 
3 ακόμη
.

2 ώρ. 
Με Εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου Ανδρών-Γυναικών, το οποίο διεξήχθη για 1η ΦΟΡΑ στην Βόρεια Ελλάδα, στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου «Ευάγγελος Πολύζος», στον Κολινδρό, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Αθλητικό Σύλλογο «Αρχέλαος».
Τους πανελλήνιους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και απόνειμαν βραβεία και αναμνηστικές πλακέτες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Ρέρρας Αθανάσιος, ο Γεν. Γραμ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Στάιος Σταύρος, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σαμακογλής, ο ομοσπονδιακός προπονητής τοξοβολίας, η Ολυμπιονίκης τοξοβολίας κ. Ψαρρά Ευαγγελία, η επίσης, ολυμπιονίκης κ. Φωτεινή Βαβάτση, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, ο προπονητής του ΑΡΧΕΛΑΟΣ κ. Χαρίσης Γιάννης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρου κ. Κομπατσιάρης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Πολύζος Ηλίας , Χλεμές Στέλιος, Τσιμτσούδας Νίκος, Ναβροζίδου Μαρία και Κοεμτζής Δημήρτριος, ο πρ. Δήμαρχος Κολινδρού κ. Καλύβας Γιώργος, ο πρόεδρος Κολινδρού κ. Πλιάμης Αντώνης και ο ΔΣ κ. Καλύβας Νικόλας
Τα Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ.Χ. 2024 Α-Γ Κολινδρός Πιερίας αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Τοξοβολίας.
Όλες οι αντιδράσεις:
Theodoros Tokas, Σπύρος Κουλκουδίνας και 111 ακόμη
8
Μου αρέσει!
Σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου