Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Αναγέννηση Σφενδάμης: Δεν εγκαταλείπουμε, θυσιάζουμε και θα παραμείνουμε εδώ!

 Με λύπη ανακοινώνουμε την λύση συνεργασίας μας με τον προπονητή Ηλία Τζιόκα και θα θέλαμε να σταθούμε στον λόγο τον οποίο προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση. "Ηλίας Τζιόκας" υπόδειγμα επαγγελματία.. είναι ο άνθρωπος που μας πήρε από το έδαφος και μας σήκωσε.. είναι ο άνθρωπος που μας έβγαλε από την αφάνεια και έκανε ομάδα με σχεδόν μόνο άτομα από το χωριό.. είναι ο άνθρωπος που μας έκανε να παίξουμε σπουδαία μπάλα και δεν το αμφισβητεί κανείς στην κατηγορία.. είναι ο άνθρωπος που έκανε τους αντιπάλους να μας λένε "καλά πως βρίσκεστε στην 7η θέση"... Παίξαμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο, δεν χαριστήκαμε σε κανέναν.. απλά μας έλειπε η εμπειρία και η τύχη...! 

Κλείνουμε με το παράπονο το οποίο το είχαμε από την αρχή... Διοικητικά άπειροι όπως είμαστε προχωρήσαμε σε έξοδα υπέρογκα για την κατηγορία (δεν πειράζει μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε), στεκόμαστε στην άποψη που είχαμε εξ αρχής όμως για τις ακαδημίες.. ο Πρόεδρος μας είχε φέρει την αντίρρηση του σε όλο αυτό! 
Σεβόμαστε απόλυτα όλες τις ακαδημίες και την δουλειά που γίνεται αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό! Είχαμε αναφέρει τι θα γίνει όταν θα σταματήσουν ομάδες (είναι αδύνατον να μην τιμωρούνται αυτοί που σταματάνε??!!).. θα παίζουμε στον 2ο γύρο με τις ακαδημίες μόνο, ακούγοντας τους γονείς και τους παράγοντες να λένε μην παίζετε έτσι παιδιά είναι σε κάθε κόντρα και κάθε φάση? Έχουμε αυτήν την απορία και με πολύ αγάπη την εκφράζουμε.. το ποδόσφαιρο πρέπει να πάει μπροστά.. όχι πίσω.. όπως και στον γάμο δεν μπορείς να παντρευτείς ένα 14χρονο έτσι και στο γήπεδο δεν μπορείς να μαρκάρεις τέτοιες ηλικίες.. 
Καταλήγουμε στην λύση συνεργασίας με τον προπονητή.. εμείς θα παραμείνουμε εδώ.. αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε συντήρηση για την νέα χρονιά.. δεν ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ αντικανονικά και αντιαθλητικά αλλά θυσιάζουμε.. και πάλι απορούμε αν είναι υγιής όλο αυτό...! Έχουμε πρόταση που θα θέλαμε να εισακουστεί όποτε είναι δυνατόν και θεωρούμε πως θα γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφία των σωματείων. 

Με εκτίμηση
Δ. Σ. Αναγέννησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου