Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Μείωση ποινής (απο τρείς σε μια) και επιστροφή Κατσαβάκη

 Επιστροφή στις προπονήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πιερικου, που μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο τοπικό ντερμπι με αντίπαλο τον ΓΑΣ Σβορωνου, προσβλέπει να δώσει συνέχεια και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Βατανιακο. 
Ο Νίκος Θεοδοσιαδης ενημερώθηκε για το ιατρικό πόρισμα σχετικά με τον τραυματισμό του Μανώλη Κραγιοπουλο, ο οποίος αποφεύγει τα χειρότερα, καθώς η μαγνητική στην οποία υπεβληθει έδειξε μια υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό του στο γόνατο και όχι κάτι πιο ανησυχητικό, επομένως θα χρειαστεί να λείψει από τη δράση για 15 μέρες περίπου.
Τα ευχάριστα όμως για τον έμπειρο τεχνικό ήρθαν το πρωί της Τετάρτης από την Αθήνα, όπου με συντονισμένες προσπάθειες του Βαγγέλη Χατζηιωάννου, νομικού εκπροσώπου της ομάδας και άμεσου συνεργάτη του Τομ Παπαδοπουλου, επετεύχθη η μείωση της ποινης του Άκη Κατσαβακη από 3 αγωνιστικες σε μια (την οποία εξέτισε στο ματς με τον Σβορωνο). 
Ο Πιερικός μέσω του κ. Χατζηιωάννου άσκησε έφεση κατά της αρχικής ποινής, στην εκδίκαση της οποίας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παρασταθηκε ο έγκριτος νομικός, επιτυγχανοντας να γίνει δεκτή, μειώνοντας τις αγωνιστικές σε μια, δίνοντας έτσι δικαίωμα συμμετοχής στον ποδοσφαιριστή για το ματς της προσεχούς Κυριακής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου