Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή πίτας ΕΚΑΣΚΕΜ: Τυχερός ο Αιγινιακός!

Του Γιώργου Καρανικόλα 
Στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ η κοπή της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ από τον σεβαστό πατέρα κ. Κυριάκο, παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Πέλλας κ. Στάθη Φουντουκίδη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Ιωάννη Γυριχίδη .
Άψογος οικοδεσπότης, κεντρικός ομιλητής και παρουσιαστής της εκδήλωσης, που σημειωτέον έγινε μετά από πολλά χρόνια ήταν ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Ηλίας Λαζός .
Τον ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου κ. Βασίλης Λεωνίδης και ο Γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Καρανικόλας, μάλιστα το σωματείο του Αιγινίου στάθηκε τυχερό στην κοπή της πίτας, αφού στο κομμάτι της ομάδας, που πήρε ο Πρόεδρος ήταν το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε δύο μπάλλες αγώνος .
Ακολούθησαν βραβεύσεις σε ενέργεια αθλητές και ανθρώπους της Ένωσης μας, για την προσφορά τους στον χώρο του μπάσκετ .
Στη φωτό: 
Ο ομοσπονδιακός Τεχνικός και συγγραφέας κ. Νίκος Τούφας (αριστερά), ενώ υπογράφει το βιβλίο του " Ball Hangling", το οποίο αφιερώνει στον Πρόεδρο του "ΑΟΚ Αιγινιακός" κ. Βασίλη Λεωνίδη .
Αξίζει να σημειώσουμε ότι συγκεκριμένο βιβλίο του μπάσκετ ήταν προσφορά της ΕΚΑΣΚΕΜ σε όλους τους συλλόγους της δύναμης της, στα πλαίσια της προώθησης του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου