Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 20.02.2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.    Ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΕΠΣ) Παραλιακών Περιοχών του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Εισήγηση: Δήμαρχος Γερολιόλιος Ευάγγελος
2.    Λήψη απόφασης για αποδοχή και απόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων του Δήμου Δίου – Ολύμπου, (Α΄ κατανομή έτους 2024).
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ζουρζούρα Σοφία
3.    Έγκριση απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δίου – Ολύμπου για το οικονομικό έτος 2023
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ζουρζούρα Σοφία
4.    Έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δίου – Ολύμπου για το οικονομικό έτος 2023
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος, Ζουρζούρα Σοφία
5.    Καθορισμός αρδευτικής περιόδου έτους 2024
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος, Ζουρζούρα Σοφία
6.    Παραχώρηση ή μη, δημοτικού ακινήτου με χρησιδάνειο στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ECOGENIA» - Έγκριση ή μη σύμβασης χρησιδανείου στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ECOGENIA»
Εισήγηση: Γενική Γραμματέας, Ελένη Τσιφοδήμου
7.    Λήψη απόφασης για κατανομή 10ης, 11ης και 12ης δόσης ΣΑΤΑ 2023 και υπολοίπων προηγούμενων κατανομών.
Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία
8.    Λήψη απόφασης για τη σύσταση τριμελούς Επιτροπής της Δ.Ε.Υ.Α. Δίου Ολύμπου για την αξιολόγηση αιτήσεων καταναλωτών.
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Βροχαρίδης Βασίλειος
9.    Έγκριση του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων του Δήμου Δίου-Ολύμπου για την περίοδο 03/2024 - 03/2025.
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος Πούλιος Γιάννης
10.    Λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος Leader της εταιρείας «Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ»
Εισήγηση: Δήμαρχος Γερολιόλιος Ευάγγελος
11.    Λήψη απόφασης για αυτοδίκαιη λύση της μισθώσεως μεταξύ του Δήμου και του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής Εκλεκτών Καπνών, Οπωροκηπευτικών, Κτηνοτροφικών και Καινοτόμων Καλλιεργειών Ολύμπου Κονταριώτισσας – Αγ. Σπυρίδωνα Πιερίας», με το διακριτικό τίτλο «Π.Ε.Σ.Κ.Ο.»
Εισήγηση: Νομική Υπηρεσία
12.    Αποδοχή και 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024.
Εισήγηση: Οικονομική Υπηρεσία
13.    Λήψη απόφασης για εξώδικο καθορισμό τιμής αποζημίωσης λόγω ρυμοτόμησης και απαλλοτρίωσης.
Εισήγηση: Βροχαρίδης Βασίλειος
14.  Έγκριση ή μη επιχορήγησης σε συλλόγους του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Εισήγηση: Δήμαρχος, Γερολιόλιος Ευάγγελος

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Δαδούλη Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου