Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΓΑΣ Σβορώνου: ''Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο''

 
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας
Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καταδικάζει την εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Σταυρού από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Φουστάνα και κυρίως από τον α’ βοηθό τον κ. Μποζατζίδη ο οποίος με ορισμένες αδιανόητες αποφάσεις αλλοίωσε την εικόνα ενός εξαιρετικού παιχνιδιού πυροδοτώντας εντάσεις και νεύρα μεταξύ των πρωταγωνιστών. 
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με μία ακατανόητη απόφαση σταματά χωρίς λόγο μία πολλά υποσχόμενη επίθεση της ομάδας μας υποδεικνύοντας οφσαίντ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, μεταξύ άλλων λαθών, σε μία ξεκάθαρη περίπτωση αντικανονικής θέσης του επιτιθέμενου παίκτη των φιλοξενούμενων αφήνει τη φάση να εξελιχθεί, μία φάση η οποία στο παρά τρίχα δεν κατέληξε σε γκολ. 

Επιπλέον η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καταδικάζει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του βοηθού προπονητή του Αστέρα Σταυρού, ο οποίος ήρθε στην Κατερίνη για να πετάξει μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά του αγώνα, να εκστομίσει χυδαίες εκφράσεις προς τον πάγκο του ΓΑΣ και στο τέλος να προσπαθεί να κάνει «πολιτική» με τους ποδοσφαιριστές μας και να ζητά συγνώμη. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο και μόνο πίσω μπορούν να οδηγήσουν  το άθλημα. 
Ο ΓΑΣ Σβορώνου αποτελεί την πιο φιλόξενη έδρα της κατηγορίας και αυτό το επιβεβαιώνουν όλοι όσοι έχουν έρθει να αγωνιστούν στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» ωστόσο αυτό δεν εκτιμάται και μάλλον πρέπει να σκεφτόμαστεπλέον την αλλαγή στρατηγικής. 

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου