Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Χρήστος Γκορίδης - Χάρης Σακόγλου αντίπαλοι την Κυριακή!

Του Γιώργου Καρανικόλα 
Δύο σπουδαίοι βολευμπωλίστες με εξαιρετική προϋπηρεσία στη βόλευ λίγκα ο Χρήστος Γκορίδης της ΜΑΣ "Νίκη Αιγινίου" και ο Χάρης Σακόγλου του "ΣΦΚ Πιερικός" συναντήθηκαν ως αντίπαλοι στον αγώνα της 4ης Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας Ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ., στο ΔΑΚ Αιγινίου με τον φιλοξενούμενο να φεύγει με τη νίκη ( 0 - 3 ) σέτ .
Με πλούσια καριέρα αμφότεροι, συνηπήρξαν συμπαίκτες στο Αιγινιώτικο σωματείο τις περιόδους 2008-09 και 2009-10, όταν αυτή αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα τη Α2 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, στην μεγάλη ομάδα της Νίκης, που τότε μεσουρανούσε, φθάνοντας γρήγορα στα σαλόνια τη Α1 σε τρείς μάλιστα περιόδους και κάνοντας το πανελλήνιο να μιλάει με τα πιο κολακευτικά σχόλια για τον μοναδικό αυτόν άθλο, με την ηγετική μορφή του Προέδρου Δημήτρη Αυλίδη, να "ταράζει" τα ... λιμνάζοντα νερά του Βόλευ.
Ο μέν Σακόγλου, γεννήθηκε το 1990 και αγωνίζεται διαγώνιος και έπαιξε ακόμα σε Ολυμπιακό, Πάοκ, ΜΕΝΤ,  Ηρακλή και Πιερικό και Πήγασο Πολίχνης κ.α., κουβαλώντας ένα πάρα πολύ βαρύ βιογραφικό μέχρι σήμερα .
Ο δε Γκορίδης, που αποτελεί την σημαία του συλλόγου γεννήθηκε το 1989, η θέση του είναι κεντρικός και σ' όλη την  διαδρομή του στο φιλέ φόρεσε μόνο τη φανέλα της ομάδας της ...  καρδιάς του  και αυτό λεει πολλά, ενώ ήταν παρών και αναντικατάστατο στέλεχος στις κορυφαίες επιτυχίες της ιστορίας της .
Με αποκορύφωμα τις θητείες στην Α1
2012-13, 2013-14 και 2017-18 .
Φυσικά οι δύο τους είχαν πολλά να θυμηθούν από τα ... παλιά, με νοσταλγία,  αλλά και εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, ενώ δεν ήταν και λίγα τα ... πειράγματα ένθεν και ένθεν στη διάρκεια του παιχνιδιού .
Να τονίσουμε οι Φίλαθλοι δεν ξέχασαν το πετυχημένο πέρασμα του Κατερινιώτη άσσου από το Αιγίνιο και τον καταχειροκρότησαν .
Από την άλλη πλευρά ο Χρήστος Γκορίδης Προπονητής και παίκτης φέτος προσπαθεί για το καλύτερο, με "φάρο" το αξιομνημόνευτο παρελθόν της ΝΊΚΗΣ. 
Κλείνοντας να συγχαρούμε τους δύο αθλητές, για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους και να τους ευχηθουμε να αγωνίζονται στα παρκέ για πολλά χρόνια ακόμα .
Στη φωτό : "Οι αναμνήσεις ... ξαναγυρίζουν" ΟΧρήστος Γκορίδης 
( αριστερά ),  με τον Χάρη Σακόγλου στο τέλος του αγώνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου