Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε την πίτα του ο Πιερικός (φωτο)

 Μια όμορφη εκδηλωση, γεμάτη Πιερικο, έζησαν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη του ποδοσφαιρικου τμήματος, η διοίκηση, τα στελέχη της ομαδας και οι προσκεκλημενοι του πρόεδρου, Θανάση Παπαδόπουλου, στην κοπή της πίτας του συλλόγου, στον φιλόξενο χώρο του Κτήματος Δρουγκα. 
Ο πρόεδρος των "μελανολευκων" δεξιωθηκε την ομαδα και φρόντισε να στείλει το μήνυμα του για το υπόλοιπο της φετινης σεζόν, αλλά και να δώσει το στίγμα για την επόμενη μέρα του συλλόγου, με αυτόν επικεφαλής της προσπάθειας.
Στο μήνυμα που απηύθυνε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τα αγωνιστικα αποτελέσματα, που έφεραν τον Πιερικο σε μειονεκτική θέση στη διεκδίκηση της ανοδου και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. 
Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο κόσμος του Πιερικου είναι πικραμένος από την πορεία και θα πρέπει αυτό το κλίμα να μεταστραφει στο επόμενο διάστημα και η ομάδα να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν για τη νίκη, ωστε να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Καταληγοντας, φρόντισε να στείλει το μήνυμα ότι θα είναι παρων στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας της ομάδας, και θα εγγυηθεί την οικονομική σταθερότητα, για αυτό και θα βρίσκεται στην Κατερίνη τον Απρίλιο, ωστε να χαράξει με τους συνεργάτες του και τον προπονητή τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Από πλευράς των ποδοσφαιριστών, ο Λευτέρης Ματσουκας πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον πρόεδρο, ευχαριστωντας τον για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και τις επαγγελματικές συνθήκες που διασφαλίζει στην καθημερινότητα τους, ενώ σε μια προσπάθεια αυτοκριτικής αναφέρθηκε στις ευθύνες που βαρύνουν τους ποδοσφαιριστές για την πορεία του Πιερικου που δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών. Καταλήγοντας, δεσμεύτηκε ότι όλοι τους θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ωστε η σεζόν να κλείσει με θετικό πρόσημο.
Τυχεροί της βραδιάς, που έτυχαν τα δύο φλουριά στην πίτα του συλλόγου, ήταν οι ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Κατσιαμητας και Άγγελος Καρατασιος, που ανταμειφθηκαν συμβολικα με... δολάρια από τον αντιπροεδρο της ομάδας, Παναγιωτη Λεονταρα!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφεριαρχης, Σοφία Μαυριδου, που απηύθυνε χαιρετισμό στην ομάδα και εξέφρασε την στήριξη της Αντιπεριφερειας στην προσπάθεια του Θανάση Παπαδόπουλου για να επιστρέψει ο Πιερικός εκεί που του αρμόζει, παλαίμαχοι της ομάδας, οι πρωην πρόεδροι του ΣΦΚ, Λευτέρης Βασιλειάδης και Αντωνης Κυριάκος, ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Πιερικου Βοστόνης, Αργύρης Καμπισιος, ο πρόεδρος του Ατρομητου Γιώτης Σατσιδης, ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Πιερικου Θύρα 5, Γιώργος Γιαμαλης καθώς και πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ της Πιερίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου