Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ενημέρωση πάνω στις Α Βοήθειες, από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (ΔΟΠ)

Συνεχίζοντας τον κύκλο ενημέρωσης εργαζομένων σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικών-μαθητών σε σχολεία, ιδρύματα κλπ, πάνω  σε θέματα  Πρώτων Βοηθειών, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας προέβη σε δύο ακόμη δράσεις.
Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου έλαβε χώρα παρουσίαση —εκπαίδευση  στους εργαζομένους  στην Εταιρεία Ηλεκτρολογικού Υλικού Αναστασιάδη, Αναστασιάδη ΑΕ- Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 1ο χιλ. Κατερίνης – Γανόχωρα.
Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στο ΙΕΚ ,στο Τμήμα Μαγειρικής  Τέχνης-Αρχιμάγειρας (chef), στο πλαίσιο του μαθήματος: Τεχνικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν οι διασώστριες  Κυρίες Αθηνά Γεραρίδου και Άντζελα Μαρανή η δε ανταπόκριση  από τους συμμετασχόντες ήταν πολύ θετική και άκρως ενθαρρυντική  για το έργο και την προσπάθεια της Διασωστικής Ομάδας.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε  τόσο τον κ. Αναστασιάδη  όσο και την καθηγήτρια κα Νίκη Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία τους  και την πρόσκληση προς την Ομάδα για την διενέργεια της εκπαίδευσης.
Η Ομάδα μας θα συνεχίσει τις δράσεις της  για την ενημέρωση της κοινωνίας  πάνω σε θέματα  Πρώτων Βοηθειών (Τραύμα-Καρδιακή Ανακοπή-Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση κτλ) και είναι στη διάθεση παντός ενδιαφερομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου