Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πιερικός στην κοπή πίτας της "Θύρας5"

 Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΣΦΚ Πιερικός παρευρεθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Φίλων Πιερικου "Θύρα 5".
Με επικεφαλής τον προπονητή, Νίκο Θεοδοσιαδη και τον γενικό αρχηγό, Αχιλλέα Ιωακείμιδη, τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Αλέξανδρο Κατσιαμητα, Μανώλη Κραγιοπουλο και Λευτέρη Ματσουκα και τον γενικό γραμματέα του συλλόγου, Κώστα Παναγίτσα, τα μέλη των "μελανολευκων" ευχήθηκαν μακροημερευση στον σύνδεσμο και να ζήσει στιγμές επιτυχίας και περηφάνιας στους αγωνιστικούς στίβους που εμφανίζεται ο Πιερικός.

Οι φίλαθλοι με τη σειρά τους υποσχέθηκαν στήριξη στην ομάδα και ευχήθηκαν νίκη στον προσεχή αγώνα με τον Εορδαϊκό και επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που της αρμόζει.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκπαιδευτικός και μέλος του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλης Τσακιριδης, ενώ παρόντες ήταν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πιερικου, Νίκος Καλαμπάκας, Σταύρος Διαμαντοπουλος, Πέτρος Πουρπουτιδης, Γιάννης και Κωστας Αδαμόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος (Ξιφιας), Μπόμπαν Ραγκελοβιτς. 

Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ, ο αντιδήμαρχος, Ανέστης Μυστριδης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Νίκος Παπαζιωγας, καθώς και εκπρόσωποι βουλευτών και πολιτευτων του νόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου