Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Επιμελητήριο Πιερίας | Δ.Τ. Πρόσκληση Ενημερωτικής Εκδήλωσης για τη Δράση Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων στην Π.Κ.Μ. «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» ΕΣΠΑ 2021-2027, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00

 Το Επιμελητήριο Πιερίας συνδιοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τη Δράση του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2021-2027, «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση»,την προσεχή Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00,στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος, και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Έχετε επιχείρηση στον κλάδο της μεταποίησης, του τουρισμού ή των υπηρεσιών;
Θέλετε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική με νέες τεχνολογίες και ψηφιακά μέσα;
Ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε μεταξύ άλλων παραγωγικό εξοπλισμό, εξοπλισμό γραφείου ή να προβληθείτε σε εκθέσεις; 

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη Δράση «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» του Προγράμματος ΕΣΠΑ που επιχορηγεί επιχειρήσεις με έως και 400.000€!

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα παρουσιαστούν αναλυτικά από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος οι επιλέξιμες επιχειρήσεις και δαπάνες, όπως και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό προς επίλυση αποριών. 

H εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος.  

Την ημερίδα θα χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου