Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τελικός πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Λυκείων Πιερίας : 2ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΕΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 2 - 0 (φωτο)

Του Γιώργου Καρανικόλα 
Με μεγάλη επιτυχία τόσο από οργανωτικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς διεξάχθηκε σήμερα Δευτέρα στο ΔΑΚ Αιγινίου ο τελικός του πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης κοριτσιών των Λυκείων Πιερίας, που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. του Νομού μας στο φιλόξενο ΔΑΚ Αιγινίου .
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης νικώντας με 2-0 σετ την αντίστοιχη του ΓΕΛ Αιγινίου σ' ένα εξαιρετικό και αμφίρροπο παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολυπληθών θεατών - μαθητών  .
Το πρώτο σέτ ήταν συναρπαστικό με την τυπικά γηπεδούχο ν' αγγίζει τον "μαγικό αριθμό 25", αλλά τελικά να το χάνει στις ... λεπτομέρειες, με 25-22 .
Στο δεύτερο και νικηφόρο σέτ για τις Κατερινιώτισες η πλάστιγγα από νωρίς έγειρε υπέρ τους, με συνέπεια η επικρατηση τους να είναι πιο εύκολη υπόθεση με σκόρ 25-14 . 

Έτσι δίκαια κατέκτησαν το τρόπαιο  απέναντι στο Αιγίνιο, που πάντως παλαιψε με αξιώσεις το μάτς .
Το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης θα περιμένει τώρα την κλήρωση του Υπουργείου Παιδείας για να μάθει τον επόμενο αντίπαλο του με Λύκειο άλλου Νομού, για το αθλξμα του βόλευ .
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι άπαντες έμειναν ικανοποιμένοι από την άριστη διοργάνωση του τελικού, στην οποία μεγάλη συμβολή είχε ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού, που αποδείχτηκε άψογος οικοδεσπότης .
Α' Διαιτητής:  ο κ. Κώστας Σαρρής και 
 Β' Διαιτητής η κ. Ελενη Αναστασίου .
Γραμματεία : η κ. Δάφνη Σαρρή
Γιατρός: η κ. Μπέλλα Ηλιάδου 
Και επόπτης αγώνα η κ.Μαρία Μαχαιρίδου

Οι συνθέσεις: 

2ο ΓΕΛ Κατερίνης ( κόουτς η κ. Ελένη Αγγελόπουλου Αγγελινού Λ-Ν., Αναγνώστου Α., Βαρνά Α-Γ., Βούλγαρη Π., Γκουτζιάνα Α., Ζειμπέκη Ο., Κανωτίδου Γ., Κισκίνη Α., Κόντου Δ., Ναβροζίδου Ξ., Παπούκα  Ε., Παρούση Μ., Πολυζοπούλου Σ., Χριστινίαδη Ι., Αγγελινού Λ., Βαρνά Α-Γ.
( libero οι δύο τελευταίες) .

ΓΕΛ Αιγινίου ( κόουτς Μαρία Παυλοπούλου) Γιουμούκη Σ., Γρανή Α., Δένη Α., Δημητρούδη Σ., Καλλιγά Κ., Καλλιγά Σ., Παπαδόπουλου Σ., Παππά Μ. Καλλιγά Κ. (libero) .
Μεγάλη συμβολή στην άρτια διοργάνωση του τελικού είχε η οργανωτική επιτροπή απαρτιζόμενη από τους γυμναστές κ.κ. Ανδρέα Παπανικολάου, Γιώργο Λιόλιο, Παναγιώτη Αθανασιάδη .

Φυσικά το παρών του έδωσαν ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γιώργος Μακρής και η σύμβουλος φυσικής αγωγής Πιερίας- Χαλκιδικής κα. Μαρία Μαχαιρίδου .
Ακόμα το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης συνόδευσε ο Υποδιευθυντής και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Βασίλης Μέλλιος, παλιός γνώριμος του υπογράφοντα από την παρουσία του στον Αιγινιακό ως ποδοσφαιριστής στις αρχές δεκαετίας του 1990 και είχαν εγκάρδια συνομιλία .

Από τον τελικό απούσιαζε δικαιολογημένα ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ παρευρέθηκαν από την μεριά του Δήμου μας οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Ηλίας Πολύζος Αθλητισμού, Τάσος Λούκας καθαριότητας και περιβάλλοντος και Στέλιος Χλεμές Οικονομικών - Διοικητικών υπηρεσιών .

Πριν τον αγώνα ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού βράβευσε την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Μαρία Παυλοπούλου για την προσφορά της στην παιδεία και τον αθλητισμό . 
Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε η σύμβουλος φυσικής αγωγής Πιερίας- Χαλκιδικής κα. Μαρία Μαχαιρίδου .

Την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων έκανε για μεν τη φιναλίστ ο Αντιδήμαρχος κ. Χλεμές, και του Κυπέλλου ο Αντιδήμαρχος κ. Λούκας .

Για τη δε νικήτρια ομάδα ο Αντιδήμαρχος κ. Πολύζος, ενώ το κύπελλο παρέδωσε ο Διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μακρής στις πρωταθλήτριες Πιερίας .

Φωτό από τον τελικό Πετοσφαίρισης:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου