Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τραυματίστηκε νεαρή παίκτρια της Κ15 ΕΠΣ Πιερίας - Βίντεο με την μεταφορά της

 Δείτε το βίντεο με την στιγμή που η νεαρή αθλήτρια της μικτής ΕΠΣ Πιερίας κοριτσιών Κ15 Άννα Κωνσταντινίδου, μεταφέρεται με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο διάστρεμμα που υπέστη στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Σερρών.
Στον ίδιο αγώνα τραυματίστηκε στον καρπό του χεριού της και η Σοφία-Ελένη Βελισσαρίδου, με τα κορίτσια της ΕΠΣ Πιερίας να καταφέρνουν τελικά και παρά τις σημαντικές τους απουσίες, να κερδίζουν τις αντιπάλους τους με σκορ 3-2.  
Κοντά στα δυο κορίτσια βρέθηκαν άμεσα οι άνθρωποι της ΕΠΣ Πιερίας ενώ στο γήπεδο αρχικά τις πρώτες βοήθειες έδωσαν τόσο η γιατρός αγώνος Φιλιώ Σταυρίδου, όσο και ο διασώστης Κώστας Φωτίου. 

Ευχές ΕΠΣ Πιερίας για καλή ανάρρωση 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας, ο πρόεδρος επιτροπής μικτών ομάδων Μάκης Θεοχάρης, τα μέλη της επιτροπής και γενικότερα η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ένωσης μας, εύχονται ταχεία ανάρρωση στα δυο κορίτσια,  Άννα Κωνσταντινίδου και Σοφία-Ελένη Βελισσαρίδου, που τραυματίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι με την Κ15 της ΕΠΣ Σερρών και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου