Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Ζάκυνθος 0-1 Απόδραση με τρίποντο οι νησιώτες

Την ήττα γνώρισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου με αντίπαλο την ομάδα της Ζακύνθου. Η ομάδα της Πιερίας είχετις ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους όμως να καταφέρνουν να κρατάνε το μηδέν στην εστία τους, να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος και τελικά να παίρνουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Η εικόνα του αγώνα όπως ανέβηκε στην σελίδα της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου:

 Ήττα με σκορ 0-1 για την ομάδα μας στο εντός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ζάκυνθο. 
Η αλλαγή ώρας του παιχνιδιού δεν λειτούργησε θετικά για το σύνολο του Βαγγέλη Μόρα που είχε τις καλές του στιγμές στην διάρκεια του αγώνα και κατά διαστήματα πίεσε την "αδιάφορη" βαθμολογικά ομάδα της Ζακύνθου. 
Το δοκάρι του Μετάι στο 40 και οι πολύ μεγάλη ευκαιρία στις αρχές του 2ου μέρους σε διπλή φάση μπροστά στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδας κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0  αποδείχθηκαν καθοριστικά για την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Παραμένουμε ζωντανοί στον στόχο της ανόδου. Η συνέχεια πρέπει να μας βρεί πιο δυνατούς και αποφασισμένους ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα να γίνει μια κακιά παρένθεση.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Πατσιογιώργος, Κόλα (70΄Μελικιώτης), Μηλιώτης, Κυριακίδης, Χατζής (80΄Μουράτη), Παπαδόπουλος Χρ.(70΄Τουλίκας Γ.), Ιντζόγλου (57΄Κρυεμάδι), Σεχολλάρι, Κλιγγόπουλος, Μετάι, Τουλίκας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου