Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Κατερίνη: Αδέσποτος σκύλος της έσκισε το πόδι - Προσοχή σκληρές εικόνες (φωτο)

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι εδώ και χρόνια στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή του δήμου μας, τα αδέσποτα σκυλιά τα οποία κατά καιρούς έχουν επιθετική συμπεριφορά κατά των ανθρώπων. Δεν είναι όλα επιθετικά και ίσως δεν είναι και πάντα επιθετικά, το σίγουρο όμως είναι ότι έχουν δημιουργήσει μια ανασφάλεια σε πολλούς ανθρώπους της περιοχής μας, σε μια εποχή που αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί απαράδεκτο και σε μια φιλόξενη και ήσυχη πόλη σαν την δική μας.
Τα ζώα με επιθετικές συμπεριφορές, θα πρέπει να απομονωθούν.  Αποτελούν δημόσιο κίνδυνο.

Δείτε την μαρτυρία μιας συμπολίτισσας μας:

"Σήμερα το απόγευμα ,στη Πλατεία Μακεδονίας όπου είναι η γειτονιά μου ,δέχθηκα επίθεση από μεγάλο αδέσποτο σκυλί .Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία …
Στη σκέψη ότι θα μπορούσε να είναι στη θέση μου το παιδί μου καθώς είναι ο δρόμος που χρησιμοποιούμε καθημερινά αφού διαμένουνε στη συγκεκριμένη περιοχή τρελαίνομαι .
Το πρόβλημα με τα αδέσποτα υπάρχει εδώ και χρόνια ,σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε .
Τα αδέσποτα θα πρέπει να μαζευτούν επιτέλους !
Διαμαρτύρομαι εγώ που στο σπίτι μου εδώ και παρά πολλά χρόνια έχω σκυλί .
Πραγματική φιλοζωία δεν είναι να αφήνουμε τα αδέσποτα μέσα στις πόλεις κάτι που εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τα ίδια τα αδέσποτα.
Αν πραγματικά αγαπάμε τα ζώα θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την περίθαλψη τους και τη φιλοξενία τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου