Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Περίσσευμα προσφοράς στην εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτικού Γραφείου του Φώντα Μπαραλιάκου

«Όταν μια πρωτοβουλία σου αγκαλιάζεται με τόση θέρμη και θετικότητα από τους συμπολίτες σου εδώ και 3 συναπτά έτη αισθάνεσαι απέραντη ευγνωμοσύνη και ικανοποίηση. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και από τους συνεργάτες μου σε όλους τους φίλους για την στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώσαμε με σκοπό την συγκέντρωση μονάδων αίματος για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Κατερίνης».

Αυτή ήταν η δήλωση του Φώντα Μπαραλιάκου για την μαζική ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση που απηύθυνε ο ίδιος και οι συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου, για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης και το Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Νομού Πιερίας. 
Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο κτίριο του Ερυθρού Σταυρού, πλησίον του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών υπήρξε αθρόα. Οικοδεσπότες ο Βουλευτής Πιερίας και οι συνεργάτες του που υποδεχόταν τους φίλους τους. Η Κινητή Ομάδα Αιμοληψίας του Νοσοκομείου Κατερίνης αλλά και ο ίδιος ο κ. Μπαραλιάκος, σε άψογο συντονισμό, κατηύθυναν τους εθελοντές αιμοδότεςρυθμίζοντας άψογα την διαδικασία.

Η ικανοποίηση για την προσφορά ήταν έκδηλη καθώς συγκεντρώθηκε ένας αξιόλογος αριθμός μονάδων αίματος που θα φανούν πολύτιμες για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών. 
Η αιμοληψία διεξήχθη με βάση όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι συμμετέχοντες είχαν διαρκώς ζωγραφισμένο ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αποχώρηση.
Ο κ. Μπαραλιάκος και οι συνεργάτες του ευχαρίστησαν την ομάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης και τα μέλη του Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού για την άψογη διεκπεραίωση της διαδικασίας και την αγαστή συνεργασία. 
Με έκδηλη την χαρά για την επιτυχία της πρωτοβουλίας η ευχή και ταυτόχρονα δέσμευση όλων ήταν μία: « Και του χρόνου με υγεία και πάλι όλοι εδώ!Για τους συνανθρώπους μας. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου