Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, τη Δευτέρα 15  Ιανουαρίου 2024 πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την  Κοπή βασιλόπιτας 2024, στο γνωστό Καφέ-Μπαρ της πόλης μας,  Le Garçon. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο κ. Αδαμόπουλος Ιωάννης εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κου Ξενοφώντος Μπαραλιάκου, (Ν.Δ.) , ο κ. Νικόλαος Χηνόπουλος, αναπληρωτής Προϊστάμενος  του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Πιερίας και εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Μαυρίδου Σοφίας, η κ. Μαρία Ζωή Αντωνακοπούλου αναπληρώτρια προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Κατερίνης και εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κου Ντούμου Ιωάννη, ο κ. Νικόλαος Τσουπέης, Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, εκπρόσωποι κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών παρέστησαν οι κα Αγάπη Πεταλίδου και ο κ. Αλέξανδρος Τσελεγκερίδης Συνυπεύθυνοι του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Κατερίνης, από τον Σύλλογο
Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας ο  κος Αδάμος Σαραηλίδης, από το Παράρτημα Πιερίας "οι Ολυμπιάδες" η Γενική Γραμματέας κα Ευγενία (Βίνα) Φλογέρα καθώς επίσης εκπρόσωποι διαφόρων συλλόγων με τους οποίους συνεργάζεται στενά η Διασωστική Ομάδα Πιερίας. 


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ομάδας κος Κατσίκας Νικόλαος. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κοπή της βασιλόπιτας με πλούσια δώρα προς τους παρευρισκόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου