Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις στο Μοσχοχώρι

ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ Β' 1-1
Για τη 13η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣ Πιερίας, η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου του Βαλάντη Γιαγκόζογλου υποδέχτηκε στην έδρα της τον ΓΑΣ Σβορώνου Β' του Δημήτρη Παυλίδη.
Σε ιδανικές συνθήκες για την εποχή επίπεδα, αν και το κρύο φυσικά δεν έλειψε, ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στις 15:00, όπου ήταν προγραμματισμένη και η έναρξη του αγώνα.

Ένας αγώνας - στον οποίο η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες ενώ ο ΓΑΣ Σβορώνου είχε στοχευμένες αντεπιθέσεις. Η κατοχή του αγώνα μοιράστηκε στο 50-50% και για τις δύο ομάδες.

Στο Α' ημίχρονο η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου απείλησε κυρίως με τους Μακρή, Κατσαντώνη & Χήρα, ενώ και ο ΓΑΣ Σβορώνου είχε αντεπιθέσεις με τους Γκούμα, Στεφανίδη & Λάμπρου να πρωταγωνιστούν κυρίως στην επίθεση.

Παρόλα αυτά το 0-0 παρέμεινε και για τις δύο ομάδες.

Στο Β' ημίχρονο δεν άλλαξε το μοτίβο του αγώνα και στο 73', μετά από κάθετη μεταβίβαση μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΓΑΣ Σβορώνου Β', το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου, Πάρης Χήρας, άνοιξε το σκορ του αγώνα με δυνατό πλάγιο σουτ.

Όμως, ο ΓΑΣ Σβορώνου Β' δε τα παράτησε και στο 82', μετά από εκτέλεση στημένης φάσης και γέμισμα στη μεγάλη περιοχή της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου - υπήρξε μικρή σύγχυση στην άμυνα και ο Αμανατίδης Γ. εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή - και ισοφάρισε από κοντά για τον ΓΑΣ Σβορώνου Β' σε 1-1.

Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς να σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση για γκολ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κύριοι:
Γερμανός Ζαχαρίας
Αδαμόπουλος Αθανάσιος
Ντουράκογλου Διονύσιος

Παρατηρητής αγώνα ο κύριος:
Χατζηγιάννης Δημήτριος 

Ιατρός αγώνα η κυρία:
Φουρκιώτη Χρυσοβαλάντου

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου (Βαλάντης Γιαγκόζογλου): Μπούτας, Βανάσας (C), Βασιουρής (Παπαδόπουλος λ.τ. 27'), Τζιτζιλής, Μέλλιος, Χήρας, Αβριωνίδης (Χωλίδης 79'), Κατσαντώνης, Μακρής, Σκράπαλης, Γκούτζας.

ΓΑΣ Σβορώνου Β' (Δημήτρης Παυλίδης): Κουντούρης, Σεϊταρίδης (Σόκας 90'), Λάμπρου Ε., Ντάμτσιος (Κούτρας 85'),  Cani (C), Κουμπατσιάρης (Παπατόλιος 80'), Μάμαλης, Λάμπρου Π. (Αμανατίδης 80'), Γκούμας, Στεφανίδης, Λάμπρου Δ. (Γάκης 90').

Ρεπορτάζ αγώνα - Φωτο: Σάββας Εγγονίδη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου