Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Ο Αιγινιακός έκοψε την πίτα του παρουσία της Δημοτικής Αρχής (φωτο)

Του Γιώργου Καρανικόλα 
Μέσα σε οικογενειακό περιβάλλον το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγινιακού έκοψε χθές βράδυ της πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα "ΑΛΈΚΤΩΡ" του Αιγινίου .
Σην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νέος Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, μαζί με του Αντιδημάρχους κ.κ. Τάσο Λούκα, Στέλιο Χλεμέ, Ανδρέα Βούρα, Γιώργο Ιωαννίδη και την Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Νέας Αγαθούπολης κυρία Μαρία Πεσιντζή .
Εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού τους καλεσμένους καλοσώρισε  ο Γιώργος Καρανικόλας και ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία, ενώ στο προπονητικό τήμ και τους Ποδοσφαιριστές έδωσε τις ευχές του για μια πετυχημένη χρόνια, γεμάτη υγεία και επιτυχίες στην οποία να επιτευχθεί η άνοδος του Αιγινιακού στη Γ' εθνική κατηγορία. 
Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Κομπατσιάρης ευχόμενος καλή χρονιά και υγεία σε όλους και υλοποίηση των υψηλών στόχων της ομάδας στο 2024 . 
Δήλωσε δε προς τους Διοικούντες την αμέριστη συμπαράσταση του πρός τον σύλλογο .
Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Τσολακίδης και Νίκος Παππάς ( απουσιάζε για επαγγελματικούς λόγους ), οι οποίοι βρήκαν τα δύο φλουριά και πήραν αμφότεροι από 100€, προσφορά του Δ.Σ.


Ενώ και ο νεαποκτηθεις παίκτης Χρήστος Καρτσαμπάς δεν πρέπει να νοιώθει άτυχος, αφού ο Δήμαρχος κ. Κομπατσιάρης φρόντισε σε ... "ειδική βράβευση", κατόπιν κλήρωσης και του παρέδωσε ένα συμβολικό ποσό .
Επίσης με πρωτοβουλία του κ. Κομπατσιάρη σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους ως πρώτη ενέργεια εκδήλωσης της στήριξης του πρός την ομάδα κάλυψε το εξοδολόγιο της Διαιτησίας του αυριανού αγωνα με την ΑΕ Καρίτσας, ήταν μια χειρονομία, που σχολιάστηκε ευμενώς, από τους παρευρισκομένους. 
Με τη σειρά της η Διοίκηση του Αιγινιακού δώρισε αναμνηστικά δώρα
 -  γούρια - για καλή χρονιά στους εκπροσώπους της Τοπικής 
αυτοδιοίκησης .
Φωτό από την εκδήλωση του Αιγινιακού: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου