Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Ποτουρίδης: Πιστεύω 1000% ότι θα σωθούμε - Δε μπορεί να φύγει η άνοδος απο τις ομάδες της Κατερίνης

 Στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και το "Αθλητικό Μαγκαζίνο" μίλησε ο προπονητής του Βατανιακού Γιώργος Ποτουρίδης. Μίλησε μεταξύ άλλων για τη νίκη με την Ζάκυνθο, την ενίσχυση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, τον 2ο όμιλο της γ΄εθνικής και τις ομάδες της Πιερίας που πρωταγωνιστούν σε αυτόν.
Να δούμε τα σημαντικότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με την Ζάκυνθο
Πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε εξ αρχής αυτό, η ομάδα μου είχε όλη την εβδομάδα να αντιμετωπίσει προβλήματα με παιδιά που είχαν κόβιντ και ιώσεις και φτάσαμε να έχουμε 14 παίκτες στον πάγκο, με άρρωστο τον Φιρινίδη και τον Μυρτολάρι, τραυματίες τον Κανταρτζή και τον Μητράκα και από τους 14 που είχα οι 13 ήταν διαθέσιμοι.
Το παιχνίδι λόγω αγωνιστικού χώρου ξεκίνησε και θα πήγαινε στη δύναμη και τα παιδιά είχαν προετοιμαστεί σωστά 3 εβδομάδες. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε όταν κύλησε η μπάλα σε ένα γύρισμα αμυντικού στον τερματοφύλακα και όταν καταφέραμε να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και πήραμε μια τεράστια νίκη.

Μπορεί ο Βατανιακός να μείνει στην κατηγορία; 
Το πιστεύω 1000%, υπάρχουν παιχνίδια που έχουμε αδικήσει πολύ τους εαυτούς μας, θα έπρεπε η ομάδα να πάρει κι άλλους βαθμούς, δυσρυχώς δε μας αφήνουν τα προβλήματα που έχουμε με τραυματισμούς, να μην το κρύψουμε η ομάδα έχει διάφορα προβλήματα, παλεύει με πολλά πράγματα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

‘Άφησε προβλήματα και απώλειες το παιχνίδι με την Ζάκυνθο ενόψει του νέου με την Καστοριά;
Δυστυχώς δε θα έχουμε τον Λιόλιο που έφαγε κόκκινη και δεν ξέρω αν μπορέσουμε να έχουμε τον Μαργαρίτη που έγινε αλλαγή στο 60 λόγω τρυματισμού.
Επιστρέφουν οι Μητράκας, Δερμίσης και περιμένουμε να δούμε πως θα πάει με τον Κανταρτζή. 

Για τις υπόλοιπες ομάδες και τις ομάδες της Πιερίας στον όμιλο
Πολύ δυνατές οι ομάδες της πόλης μας και ειδικά ο Σβορώνος που μπορεί να μην τον περιμέναμε να είναι τόσο ψηλά αλλά δίκαια είναι εκεί, πολύ καλή η ομάδα του Κεραμιδίου, πολύ οργανωμένη, θα διεκδικήσουν αυτές οι ομάδες την άνοδο και πιστεύω πως ο Πιερικός που δεν έδειξε ακόμη αυτό που πρέπει θα είναι και αυτός διεκδικητής μέχρι το τέλος. Δε νομίζω και δεν πρέπει να φύγει η άνοδος από τις ομάδες της Κατερίνης.

Ο 2ος όμιλος φέτος
 Είναι πολύ διαφορετικά τα παιχνίδια κάθε Κυριακή. Μπορεί να χάσει ο οποιοσδήποτε από τον οποιονδήποτε. Ακόμη και ο Πιερικός μες την Άρτα, ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα και ειδικά εκτός έδρας. 
Ποιο πιστεύεις θα είναι το κλειδί της επιτυχίας για την παραμονή της ομάδα σου στην κατηγορία
Τα επόμενα 4-5 παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για εμάς. Θα πρέπει να ενισχυθούμε και παρά τα προβλήματα μας θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα που έχουμε σήμερα. Είμαστε οικογένεια και πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής. ‘Εχουμε κάνει συζητήσεις με παίκτες και μας ενδιαφέρουν αλλά περιμένουμε να γίνουν υποχωρήσεις για να προχωρήσουμε.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου