Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Α.Σ. 10 ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ: Ανακοίνωσε τέσσερις νέες προσθέσεις στο ρόστερ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ
• Η διοίκηση του Α.Σ. 10 Δόξα Μοσχοχωρίου ανακοινώνει την επιστροφή του Διονυσίου Βανάσα στην ομάδα μας. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει τα μέγιστα πολλά χρόνια τώρα στην ομάδα, αγωνιζόμενος στη θέση του στόπερ, μετά από ένα προσωπικό του διάλειμμα είναι ξανά στις επάλξεις και στη διάθεση του τεχνικού team για τη τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

• Η διοίκηση του Α.Σ. 10 Δόξα Μοσχοχωρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Χήρα Πάρη. Ο έμπειρος μέσος αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς. Με την απόκτηση του Πάρη, ο Α.Σ. Δόξα 10 Μοσχοχωρίου ισχυροποιείται στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και γενικά στον κεντρικό τομέα του παιχνιδιού του.

• Η διοίκηση του Α.Σ. 10 Δόξα Μοσχοχωρίου ανακοινώνει την απόκτηση του Χωλίδη Δημήτρη. Ο νεαρός 21χρονος εξτρέμ, με πέρασμα από τις ακαδημίες του Πιερικού, θα ενισχύσει την φαρέτρα της ομάδας μας κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

• Η διοίκηση του Α.Σ. 10 Δόξα Μοσχοχωρίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Χωλίδη Νικόλαο. Μόλις 15 ετών, με πρώτη εγγραφή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στη θέση του μπακ, θα είναι στη διάθεση της ομάδας μας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Σ. 10 Δόξα Μοσχοχωρίου καλωσορίζει τα νέα της αποκτήματα, και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου