Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΑΕ Κιλελέρ - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-1 στην Λάρισα

Μοιρασιά βαθμών στην Φιλιππούπολη της Λάρισας, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου να αφήνει δυο σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς απέναντι στην ΑΕ Κιλελέρ. Η ομάδα της Πιερίας θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο αν το σουτ του Τουλίκα στο 87΄ εύρισκε το στόχο του και όχι το δοκάρι του Μισυρλή.

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις. Στο 22’ ο Κατσαμάγκας στην αντεπίθεση, έδωσε στον Αλτάνη που από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα από σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή (1-1).
Στο 56’ το Κιλελέρ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο προωθημένος Αντωνίου πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 69’ ο Σεχολλάρι με την εμπειρία του έκανε ένα πολύ καλό σουτ από πλάγια, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Τουλίκας για το Κεραμίδι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσίντζας (Θεσσαλίας), Τασιόπουλος Κ. (Θεσσαλίας), Κατσαρός (Ευρυτανίας).

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Μπάρδας, Ελέζη, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Παπαγεωργίου Θ. (89’ Φώλιας), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Χατζής (69’ Βλησαρούλης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργιος, Κόλα, Λαμπίρης (76’ Τουλίκας Γ.), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (85’ Μεληκιώτης), Ιντζόγλου (60’ Μετάϊ), Σεχολλάρι, Κρυεμάδι (60’ Μουράτη), Γκιώνης, Τουλίκας Β.
Με στοιχεία απο το μάτς και φωτο του athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου