Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Εθελοντική αιμοδοσία συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας "Ο Κατσαντώνης"

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές,

Η πραγματική σας αξία ως άνθρωποι, υπερβαίνει τα αποτελέσματα μιας εξεταστικής διαδικασίας, ακόμη κι αν αυτή είναι οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Με αυτές τις λέξεις, θέλω να σας συγχαρώ για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να προετοιμαστείτε για αυτήν την πρόκληση.

Ασταμάτητο τρένο ο Βατανιακός. Αποτελέσματα 5ης, βαθμολογία, επόμενη 6η αγωνιστική, σκόρερς

 2ος όμιλος μπαράζ ανόδου

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Με Απόλλωνα Ευρωπού σήμερα στο Κιλκίς ο Βατανιακός για ένα ακόμη βήμα ανόδου

 Στο Κιλκίς δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος Βατανιακός όπου θα αντιμετωπίσει Δημοτικό γήπεδο Ευρωπού στις 17.00 την τοπική ομάδα του Απόλλωνα Ευρωπού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

«Θέλω, Ελπίζω και Μπορώ τον κόσμο ν’ αλλάξουμε με τον αθλητισμό» (βίντεο)

 ΤΟ 1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «PIERREDECOUBERTIN»

ΣΤΑ «ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ»

ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΣ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ 17ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πανήγυρη Αγίας Κόρης στη Βροντού

Νέο μηχάνημα γκρέιντερ παρέλαβε ο Δήμος Κατερίνης

Το νέο - σύγχρονο γκρέιντερ που εξασφαλίστηκε μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, αξίας 396.800,00€ με ΦΠΑ, τίθεται από σήμερα στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Όταν το μουσείο… πάει στον μαθητή μέσω της τεχνολογίας

-Αστική Σχολή: Το Διαδραστικό Μουσείο «12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΕ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» επισκέψιμο καθημερινά από σχολεία όλων των βαθμίδων

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Εκπαιδευτήρια Πλάτων - Platon Schools.: Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

  Οι μαθητές /τριες τιμούν τον αξέχαστο Μάνο Χατζιδάκι σε μια εκδήλωση -ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο Μουσικό έργο του που διοργανώνει το σχολείο μας.

Πλησιάζει η μέρα της καλοκαιρινής μας γιορτής

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ καλωσορίζει τον ερχομό του καλοκαιριού και δίνει το έναυσμα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ανεμελιά, παιχνίδι και διασκέδαση. 

Στην Ρουμανία για προετοιμασία οι Πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης με την Εθνική ομάδα Πάλης

 Ενσωματώθηκαν και αναχώρησαν για την Τιμισοάρα της Ρουμανίας οι Πρωταθλητές Παίδες του Αρχέλαου Κατερίνης όπου θα συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης που θα γίνει 12-18 Ιουνίου στα Τίρανα.

Πιστοποίηση του ERC πάνω στη "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" BLS

 Οι εγγραφές ξεκινούν από Τετάρτη  31 Μαΐου - 7 Ιουνίου καθημερινά από τις 18:00- 20:00

Πάλη:Πρωταθλήτες Ελλάδας στις γυναίκες και δεύτεροι στους άνδρες οι Ολύμπιοι Κατερίνης

 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο  από την Ελληνική ομοσπονδία πάλης την Αντιπεριφεριακη Ενότητα Πιερίας τον Δήμο Κατερίνης και τους Ολύμπιους Κατερίνης στις 27-28 Μαίου 2023 στην παραλία Κατερίνης στο Aloha beach bar με την συμμετοχή 466 αθλητών και αθλητριών όπως και εκατοντάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των PLAY-OFF Γ΄ ΕΠΣ Πιερίας

 Το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου ολοκληρώνεται η διαιδκασία των play off ανόδου της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας. Τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί και ορίσθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους για την 5η και τελευταία αγωνιστική.

Ιερά Παράκληση για τους Υποψηφιους στα ΑΕΙ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης,

 Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 2 Ιουνίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πρόσκληση Εστίας Πιερίδων Μουσών σε μια συνάντηση - συζήτηση με τον συγγραφέα Ισίδωρο Ζουργό

Στους αγώνες Α΄φάσης κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β΄ Περιφέρειας ενόργανης γυμναστικής ο Αρχέλαος Κατερίνης

 Στους αγώνες Α΄φάσης κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β΄ Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη το τμήμα ενόργανης γυμναστικής του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Στα πέναλτι η πρόκριση στον τελικό για την Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης

 Σ' ένα απίστευτο ματς στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη τα παλικαράκια της Μικτής Πέλλας Κ16 πέτυχαν μια μοναδική πρόκριση στον τελικό του θεσμού κερδίζοντας στον ημιτελικό την περσινή φιναλίστ και κυπελλούχο Μικτή Κοζάνης. 

Επιστολή του βουλευτή Πιερίας Σπύρου Κουλκουδίνα στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Αλέξανδρο Λυκουρέντζο

Ζημίες σε αγροτικές καλλιέργειες στην Πιερία 

Τα σοβαρά προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες της Πιερίας λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων καθόλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου αλλά και της χαλαζόπτωσης που έπληξε αγροτικές περιοχές του νομού την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, καταθέτει με επιστολή του στον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Αλέξανδρο Λυκουρέντζο ο νεοεκλεγείς βουλευτής Πιερίας Σπύρος Κουλκουδίνας. 

Ώρα για καφέ molinari στο mystigue!

 

Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Βατανιακός 0 - 2 Κοντά στην άνοδο ο Βατανιακός

Με δυο τέρματα που πέτυχαν οι Παρδάλης και Πατζιάλας, πέρασε νικηφόρα ο Βατανιακός απο την Πέλλα στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο.

Σύμφωνο συνεργασίας συνυπέγραψαν οι Δήμαρχοι Κατερίνης & Κάρλοβο Βουλγαρίας

Το καθοριστικό βήμα αμοιβαίας συνεργασίας σε μία σειρά από καίριους τομείς, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, το εμπόριο κ.α. έκαναν οι Δήμοι Κατερίνης και Κάρλοβο (περιφέρειας Plovdin, Δημοκρατία της Βουλγαρίας).

"Άστρα και Σύνορα:" Μουσική Εκδήλωση Εστίας Πιερίδων Μουσών

Μια μουσικοθεατρική εκδήλωση της Εφορίας Λόγου και Τέχνης της Ε.Π.Μ., στο πλαίσιο των "Εαρινών Ημερών Μουσών", γεμάτη από ευαισθησία και συναίσθημα πραγματοποιήθηκε εχθές 27 Μαίου, στον πάντα φιλόξενο  χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Συλλυπητήριο

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Μικτής Ομάδας  Αριστείδη Παναγιωτίδη , για την απώλεια του πατέρα του, Παναγιώτη.

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ανέβαλε για την άλλη Κυριακή 04/06 την 5η αγωνιστική των Play-Off της Γ΄ Ερασιτεχνικής η ΕΠΣ Πιερίας

Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η 5η αγωνιστική Play-Off της Γ΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας μετά απο συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της ένωσης. Η ανακοίνωση:

Μεγάλο "διπλό" στην Πέλλα ο Βατανιακός - Αποτελέσματα 4ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Μπαράζ ανόδου (2ο όμιλος)  4η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με τους πρωταθλητές Πέλλας σήμερα ο Βατανιακός στο γήπεδο Λυκοστόμου

 Ο Βατανιακός θα είναι ο σημερινός αντίπαλος της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Πέλλας Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λυκοστόμου.

Άστατος ο καιρός και σήμερα Κυριακή 28/5

 Δεν αλλάζει το σκηνικό του καιρού ούτε και σήμερα, Κυριακή (28/05), καθώς αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα και στην Εύβοια, στα Δωδεκάνησα, στην Κρήτη. Παρ' όλα αυτά, η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, φτάνοντας τοπικά ακόμα και τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (Κυριακή 28/5)

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 28 Μαΐου.

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των play-off

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 5η  PLAY-OFF    

Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  28-05-2023

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

MY MAX PET - Ποιοτικά και οικονομικά!

Παναγιώτης Σαρπότας: "Ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος"

 Μετά από δύο σαιζόν στον πάγκο του Δία Δίου, ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου,

Πρόσκληση για τις καθιερωμένες εκλογές!

Ψυχολογία και Διατροφή στην Εποχή των Social Media

 Ύστερα από έντονο ενδιαφέρον πολλών γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και παιδιών, η εκδήλωση με θέμα «Ψυχολογία και Διατροφή στην Εποχή των Social Media» θα διεξαχθεί στην Εκάβη (πάνω αίθουσα) την Κυριακή 28/5/2023 και ώρα 19:00.

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Είστε στεναχωρημένοι; Αντί για γλυκό δοκιμάστε το κόλπο που διώχνει το άγχος

Το πιο εύκολο πράγμα όταν νιώθουμε στεναχωρημένοι είναι να ορμήσουμε στο βάζο με τα γλυκά. Αντί για αυτό όμως ας δοκιμάσουμε κάτι πολύ πιο ευχάριστο με μηδέν θερμίδες!

"Άστρα και Σύνορα:" Μουσική Εκδήλωση Εστίας Πιερίδων Μουσών

Ένα  μουσικό αναλόγιο του Ζάχου Κανταδόρου

Με τη φιλική υποστήριξη του θεάτρου ΠΗΓΑΣΟΣ

466 συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην Παραλία Κατερίνης

Στην παραλία της Κατερίνης( Aloha beach bar ) θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι αθλητές πάλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο (αρχαία Ολυμπιακή πάλη),u20- u15 το Σάββατο 27 Μαίου και ανδρών - γυναικών και υ17  την Κυριακή 28 Μαίου από τις 13:00 έως τις 20:00 . 

ΑΟΚ Αιγινιακός - Βατανιακός

 Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΜ ΑΥΡΙΟ

Του Γιώργου  Καρανικόλα 

Αύριο Σαββατο στις 8:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου ο ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ θ' αντιμετωπίσει τον ΒΑΤΑΝΙΑΚΌ, στην ..." δεύτερη πράξη " των πλέι οφ του πρωταθλήματοςτης Α' κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ .

Αυξημένη κατά 41.67% η επιχορήγηση των αθλητικών ομοσπονδιών την τελευταία διετία – Εκτός χρηματοδότησης η ΕΠΟ

“Στα 48,12 εκατ. ευρώ ανέρχεται πλέον, για το 2023, η απευθείας οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού, έπειτα και από την υπογραφή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, των τακτικών επιχορηγήσεων των 57 Ομοσπονδιών της χώρας μας (Ολυμπιακών αθλημάτων και μη, καθώς και ΑμεΑ)”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ και συνεχίζει ως εξής:

ΕΛ.Π.ΠΙ.: Εκδηλώσεις 27 & 28 στην Πιερία!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ > Αυτό το Σαββατοκύριακο 27 & 28 η Πιερία έχει τις καλύτερες εκδηλώσεις που φυσικά θα τις , τιμήσουμε !

Προφεστιβαλική εκδήλωση Ε.Π.Μ. "Οι γυναικείες παραδοσιακές φορεσιές της Αλεξάνδρειας"

Το βράδυ, 24 Μαίου,οι φίλοι της παράδοσης βίωσαν μια πρωτότυπη πολιτιστική εμπειρία, στα πλαίσια των " Εαρινών Ημερών Μουσών"  της Εστίας Πιερίδων Μουσών , με θέμα «0ι γυναικείες παραδοσιακές φορεσιές της Αλεξάνδρειας».

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Αγώνες mini volley στην υπογειοποίηση της εθνικής οδού

 Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σε συνδιοργάνωση με την ΕΣΠΕΜ (Ένωση σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας) και τον ΣΦΚ Πιερικό διοργανώνουν στα γήπεδα πάνω από την υπογειοποίηση της Εθνικής οδού (αναψυκτήριο mooven) αγώνες mini volley για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 1-1-2011 έως 31-12-2016. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης τμήμα Πετοσφαίρισης

"Χορεύει" ο Αετός Καταλωνίων Σάββατο 3 Ιουνίου


3 Ιουνίου στις 10 μ.μ.
Καταλώνια Πιερίας

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου για το 2ο Φεστιβάλ Πάρκου

Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του 2ου Φεστιβάλ Πάρκου και λίγες ημέρες πριν κλείσει η αυλαία και του Θεματικού Πάρκου «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος έκανε την ακόλουθη  ευχαριστήρια δήλωση προς εθελοντές, χορηγούς, συλλόγους, φορείς κ.ο.κ.

MY MAX PET SHOP - Μπείτε στην σελίδα μας και επιλέξτε απο το e-shop της εταιρίας μας!

Δήμος Κατερίνης: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αποκτά το σχολικό συγκρότημα του 10ο Δημοτικού& 3ου Γυμνασίου – Λυκείου

Κώστας Κουκοδήμος: «Αποδεικνύουμε με έργα ότι τα παιδιά είναι η πρώτη προτεραιότητά μας»

-Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση του έργου που ολοκληρώνεται σε 12 μήνες

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Βατανιακός - Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 1-0 Μεγάλο τρίποντο με Σαμανίδη στο 86΄!!

Νίκη με σκορ 1-0 για τον Βατανιακό και κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική, με ένα γκολ που πέτυχε ο Σαμανίδης λίγο πρίν την λήξη της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Βατανιακός - Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας σήμερα στο Βατάν



Απο τελικό "γιορτή", μόνο ντροπή σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου

Τελικό ντροπής στον Βόλο σήμερα με δυο απο τις ιστορικότερες ελληνικές ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο, μέσα απο μια άκρως απαξιωτική διαδικασία.