Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο Δίας Δίου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Κατσάρα για την απώλεια της αγαπημένης της Αθηνάς. 

Σύσσωμη η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι άνθρωποι του Δία Δίουεύχονται στην οικογένεια της Αθηνάς, καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. 

Το Δ.Σ. του Δία Δίου


Πιερικός: Αναβολή αγώνα με τον ΑΟ Χανιώτης

Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην κοιλάδα των Τεμπών που εξελίχθηκαν σε εθνική τραγωδία, επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια. Η απώλεια της Αθηνάς, αδερφής του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα, φόρτισαν ακόμη περισσότερο συναισθηματικά όπως ήταν λογικό, όλο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Συλλυπητήριο

 Σύσσωμος ο οργανισμός του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή και φίλο της ομάδας μας Βασίλη Κατσάρα για τον άδικο χαμό της αδερφής του Αθηνάς.

Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.

ΓΑΣ Σβορώνου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο ΓΑΣ Σβορώνου με πόνο ψυχής εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Κατσάρα για την απώλεια της αγαπημένης της Αθηνάς. 

Σύσσωμος ο οργανισμός του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στην οικογένεια της Αθηνάς, καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει. 

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της. 

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Σβορώνου

Αιγινιακός: Συλλυπητήριο

 Η οικογένεια του Αιγινιακού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα για τον αδόκητο χαμό της αδελφής του Αθηνάς στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει …

Αναβάλλεται το Katerini Run 2023 λόγω πένθους

 

Φίλες και φίλοι,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού ατυχήματος η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να αναβάλει την διεξαγωγή του αγώνα για την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. 

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Με μαύρες εμφανίσεις στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

 Σε ένδειξη πένθους για το τρομερό δυστύχημα των Τεμπών, το γυναικείο τμήμα στον αγώνα με το Πανόραμα και το ανδρικό στο παιχνίδι με την Αρετσού Καλαμαριάς θα φορέσουν μαύρες εμφανίσεις.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τα μικρότερα ηλικιακά και  αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου για όλο το Σαββατοκύριακο.

Σύσσωμος ο Πιερικός στην Αγία Άννα - Με μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι της Κυριακής

 Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραβρεθεί  στην κηδεία της Αθηνάς. Η προπόνηση μας θα μεταφερθεί χρονικά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας όλων μας στην εκκλησία της Αγίας Άννας.