Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Αύριο στην Αγία Άννα το τελευταίο "αντίο" στην Αθηνά


Συλλυπητήρια Βασίλη, καλό παράδεισο στην αδερφούλα σου

 


Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε τη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια. Πρίν λίγο ταυτοποιήθηκε η Αθηνά, αδερφή του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα, η οποία ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο του ατυχήματος των Τεμπών και δηλωμένη ώς  αγνοούμενη.  

SL2| Παραίτηση Λεουτσάκου – Εκλογές στις 8/3 & επανέναρξη δράσης στις 11/3

 Μετά από ένα Δ.Σ. συγκινησιακά φορτισμένο για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και την ένταση να μην απουσιάζει, δρομολογήθηκαν ουσιαστικές εξελίξεις για το μέλλον και τα επόμενα βήματα στην πολύπαθη Σούπερ Λιγκ 2.

Αναζητούν τους ανθρώπους τους μέσω social media - Αγνοούνται πολλοί φοιτητές του ΑΠΘ

 Αγωνιώδεις κλήσεις μέσω social media κάνουν από τις πρώτες ώρες που έμαθαν ότι τα ονόματα των αγαπημένων τους δεν ήταν στη λίστα των τραυματιών συγγενείς και φίλοι όσων επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC 62 που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στην περιοχή του Ευαγγελισμού κοντά στα Τέμπτη. 

Ξεκινά η «Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής» της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Tην Κυριακή  5 Μαρτίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας, ξεκινούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τίτλο: «Εκκλησία χωρίς Ιεραποστολή είναι Εκκλησία χωρίς Αποστολή», στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Εξωτερικής Ιεραποστολής» που έχει ορισθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός "Καγκουρό" στα εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ»

Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, θα διοργανώσουν και τη φετινή χρονιά το Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό "Καγκουρό".

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό»  (δείτε την ιστοσελίδα http://www.kangaroo.gr/) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή  εκατομμυρίων μαθητών από 42 χώρες. Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στο διαγωνισμό από το Μάρτιο του 2007.