Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Κάθε Παρασκευή στο "Φαγοπότι"!

Δήμος Κατερίνης Οι μαθητές μαθαίνουν για τον Κ.Ο.Κ. από τη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και η πιστή εφαρμογή του, βρέθηκε στο επίκεντρο ενημέρωσης των μαθητών του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, από στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας.

''Πρόσκληση από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας''

Τη Δευτέρα της 20ης Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στις 19:00 στο Lounge Bar «Εκάβη».

Έκκληση - Πρόσκληση Αιγινιακού

  Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού απευθύνει έκκληση - Πρόσκληση στους φιλάθλους του Αιγινίου και ευρύτερης περιοχής και τους καλεί να τιμήσουν με την παρουσία τους το ντέρμπι κορυφής πρωταθλήματος της Α 'κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακού - Αναγέννησης Κολινδρού, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 3:30 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης " .

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

«Ο κόπος και ο πόνος στη ζωή μας» στα πλαίσια των καθιερωμένων Eσπερινών Kηρυγμάτων

 Από την Ι. Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως, στα πλαίσια των καθιερωμένων Eσπερινών Kηρυγμάτων, θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σιλουανός Ολυμπίτης, από την Ι. Μονή Αγ. Διονυσίου του εν Ολύμπω, με θέμα «Ο κόπος και ο πόνος στη ζωή μας».

Στον Δήμο Κατερίνης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου: Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές

 Ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της κοινωνικήςευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία,σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα, διαιτητές και παρατηρητές αγώνων Σαββατοκύριακου

Εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για το πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων στους Δήμους της Πιερίας

-Η ημερίδα έγινε από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας στο Δημαρχείο Κατερίνης