Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τσικνοπέμπτη στο Φαγοπότι!


Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη στην Κατερίνη

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Συνάντηση εργασίας για την εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτηςτου Δήμου Κατερίνης

 Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η  εκπόνηση μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, από τον Δήμο Κατερίνης, μετά την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο μελετητή. Στο πλαίσιο αυτό, συνάντηση εργασίας με την ομάδα μελετητών που εκπονεί την κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη της Κατερίνης, ένα σημαντικό εργαλείο που θα αξιοποιηθεί για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων είχαν σήμερα στο Δημαρχείο, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Γιώργος Νταντάμης και υπηρεσιακοί παράγοντες των εμπλεκομένων τμημάτων: της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας του Δήμου Κατερίνης. 

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Πρόσκληση σε ημερίδα

 

ΔΕΥΑΚ: Ξεκινά το έργο αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης αμιάντου στην Κατερίνη

-Το έργο, προϋπολογισμού 430.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης»

Τη σύμβαση για την αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης στην πόλη της Κατερίνης, υπέγραψε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας. Το έργο προϋπολογισμού 430.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και πρόκειται για το πρώτο, μιας σειράς έργων που έχει καταθέσει προς χρηματοδότηση η ΔΕΥΑ Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση οδικών υποδομών αγροτικής οδοποιίας

-Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου με τίτλο «Βελτίωση Οδικών Υποδομών Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Κατερίνης (Αντικατάσταση Υφιστάμενων και Κατασκευή Νέων Μικρών Τεχνικών)», υπεγράφη σήμερα από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας, Γιάννη Συμεωνίδη και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων. 

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δίας Δίου

Μέσα σε ένα εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/2) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δία Δίου στην ταβέρνα " Άγιος Διονύσιος " στα Πλατανάκια Πιερίας. 

Στον Δήμο Κατερίνης την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου: Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές

Ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της κοινωνικήςευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία,σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.