Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 12ης, βαθμολογία, επόμενη 13η αγωνιστική

Β΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

Σήμερα στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 12η Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ            

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  21-01-2023

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”

 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ  Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.

Καπνικός Σταθμός Κατερίνης: Τόπος παραγωγής κοινωνικού κεφαλαίου

 Σε μια κοινωνία που έπαψε να καλλιεργείται το κοινό αίσθημα ευθύνης, εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης, δεν υπάρχει μέλλον για τους πολίτες της!

Αιγινιακός: Ευχαριστήριο και ανακοίνωση μεταγραφής

 Το Δ.Σ. του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά τον κύριο Παραλυκίδη Πασχάλη και κύριο Λαλούμη Χρήστο για  την παροχή φαρμακευτικού υλικού προς την ομάδα μας.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης,

 Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 26 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η δήλωση-απάντηση του Γιάννη Τρελλόπουλου στην ΠΑΕ Ποντίων

Λυπάμαι πραγματικά που αυτός ο διάλογος πρέπει να γίνει μέσω ανακοινώσεων. Υπήρξα πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής στις σχέσεις μου με όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πιερίας. Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να «απαντήσω» στην διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων, που δημοσιοποίησε πριν από λίγες ημέρες επιστολή με την οποία με «φωτογραφίζει» ως εμπνευστή της αποχώρησης ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Ποντίων στον ΓΑΣ Σβορώνου και ως η «αιτία» που ζέχνει το ποδόσφαιρο στην Πιερία.

Δήμος Κατερίνης: Εκδήλωση Μνήμης & Τιμής θυμάτων κατοχής στο Ελατοχώρι (πρόσκληση - πρόγραμμα)