Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Νέο μηχάνημα γκρέιντερ για τον Δήμο Κατερίνης

Το συμφωνητικό για την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Κατερίνης ‘’ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ - ενός ισοπεδωτή (Grader)”», υπεγράφη από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας, Γιάννη Συμεωνίδη και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Επένδυση στον «άσσο» με την απόκτηση του νεαρού Τζώτζου

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζώτζο. 

Ρεμπέτικες - Λα'ι'κές βραδιές στον ''Αμέθυστο''


ΜΠΑΜ με Αντώνη Αράπη ο Λόφος!

 Μια πολύ σημαντική συμφωνία κατάφερε να πραγματοποιήσει ο Λεωνίδας Ναλμπαντίδης αφού έδωσε τα χέρια και συμφώνησε για την απόκτηση του Αντώνη Αράπη.

Δυο προσθέσεις και μια αποχώρηση στον Πιερικό

 Η ενίσχυση του ρόστερ και συνάμα η αποχώρηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται απο την ομάδα μας, σε συνεργασία πάντα τεχνικού επιτελείου και διοίκησης. Δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα προστεθούν στο υπάρχων έμψυχο υλικό και ένας θα αποχωρήσει.

Ψήφισμα Αιγινιακού

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο χαμό του επί σειρά ετών Προέδρου του συλλόγου και τέως Δημάρχου Αιγινίου κ. Κόντου Βασιλείου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα :

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνουκαι πρώτη για το νέο έτος στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

 Οι διαιτητές και οι παρατηρητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιανουαρίου, στα παιχνίδια της ΕΠΣ Πιερίας

Ιερά Πανήγυρις στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Κατερίνης

Συλλυπητήριο

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Κόντου και την οικογένεια του Αιγινιακού, για την αδόκητη απώλεια τους. 

Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Αμυράς: «Η παραχώρηση προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου που πέτυχε»

 Στον Δήμο Κατερίνης το παλαιό εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου στα Σκοτεινά (Μόρνα) Πιερίων

- Υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής

Παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργου Αμυρά, από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας,Γιώργο Μαυρίδη υπεγράφη σήμερα το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής της παραχώρησης  - κατά χρήση -  στον Δήμο Κατερίνης, των δασικών κτιρίων του «Παλαιού Εργοστασίου Ξυλείας», στον οικισμό Σκοτεινών (Μόρνα), της Τοπικής Κοινότητας Φωτεινών.