Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Συλλυπητήριο μήνυμα

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στον Μπάμπη Μπίντα για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Ο Μπάμπης εργάστηκε στον σύλλογο μας και ήταν για χρόνια βοηθός - γυμναστής στην πρώτη ομάδα  και  προπονητής στα τμήματα υποδομής και η απώλεια του αγαπημένου του ανθρώπου, βυθίζει στο πένθος και τη δική μας ποδοσφαιρική οικογένεια.

Να είναι ελαφρύ το χώμα, Καλό παράδεισο

Θερμαϊκός Κορινού

Παρουσίαση βiβλίου "Όλη μου η ζωή"

ΣΕΟ Κατερίνης/Ορειβάτες-Ποδηλάτες στην Σαρακατσάνα 1680μ

Κυριακή 8/1/2023

Δεκάδες φίλοι του βουνού των Πιερίων, ορειβάτες , μοτοσυκλετιστές- ποδηλάτες συναντήθηκαν στην Σαρακατσάνα 1680μ , απολαμβάνοντας τρείς εποχές σε μία  ημέρα : Χειμώνας, Άνοιξη, φθινόπωρο!

Αποχαιρετώντας τον αγαπημένο μου πατέρα Τσακιρίδη Κωνσταντίνο

 Έρχεται κάποτε η στιγμή για όλους μας να αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στον Άγιο Αθανάσιο Τριλόφου χωριό καταγωγής του πατέρα μαςμε την ψυχή βαθύτατα θλιμμένη,σύζυγος, τέκνα, νύφες, αδέλφια,ξαδέλφια, ανίψια, εγγόνια, συγγενείς, γείτονες, συνάδελφοί μου εκπαιδευτικοί, συγχωριανοί, εκλεκτοί φίλοικαι γνωστοί για να αποχαιρετίσουμε για τελευταία φορά να πούμε το τελευταίο αντίο στον αγαπητό πατέρα μας Κωνσταντίνοπαραδίνοντας την ψυχή του σ΄ Αυτόν που τον είχε πλάσει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του βοηθού προπονητή της Ακαδημίας Πλαταμώνα και πρώην της ομάδας μας, κ. Μπάμπη Μπίντα για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. 

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Σε λειτουργία το προπονητήριο Στίβου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

- Η μεταλλική κατασκευή λυόμενουχώρου 2000 τ.μ. θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αθλητών - αθλητριών για τη χειμερινή περίοδο

- Νέος τάπητας στα σκάμματα αλμάτων

Ετήσια Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣΗ 

Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Έχοντας υπ’ όψιν:1. Την 1.1/04-01-2023 απόφαση της Ε.Ε..2. Τις διατάξεις των οικείων άρθρων του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Πιερίας.3. Τις διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας. 

Π ρ ο σ κ α λ ε ί 

Δήμος Κατερίνης: Με ταχείς ρυθμούς η ανάπλαση της Λεωφόρου Στρατού στην Τ.Κ. Παραλίας

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσονται από τον Δήμο Κατερίνης, οι παρεμβάσεις ανάπλασης της οδού Λεωφόρου Στρατού, στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας. Ένα έργο πνοής που αναβαθμίζει έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του παραλιακού μετώπου, καθώς είναι η πρώτη παράλληλη οδός μετά την ακτογραμμή.