Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Μπαλογιάννης αναλύουν την πορεία του Πιερικού

Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Μπαλογιάννης μίλησαν για την εκτός έδρας του Πιερικού στην Κέρκυρα επι της Λευκίμμης και την φετινή προσπάθεια ανόδου της Κατερινιώτικης ομάδας:

Στα social media του Πιερικού μίλησε μετά το διπλό στην Κέρκυρα με τη Λευκίμμη (0-2) ο έμπειρος Κατερινιώτης δεξιός μπακ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που φέρνει αύρα μεγαλύτερων κατηγοριών, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και αποκτήθηκε στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

“Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπου η αντίπαλη ομάδα θα προσπαθήσει να παίξει δυνατά και θα κλειστεί πίσω. Σαν ομάδα σίγουρα έχουμε παραπάνω ποιότητα, αλλά μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ δυσκολευτήκαμε. Είναι και το γήπεδο συνθετικό, δεν έχουμε συνηθίσει κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, όταν κάνεις πρωταθλητισμό, ακόμα και αυτές τις μέρες, όταν δεν είσαι στο 100% της απόδοσης, όταν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, όλα είναι μια χαρά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη στιγμή που μπήκε η καινούρια διοίκηση, νιώθουμε ασφαλείς και εμείς. Έχουμε έναν πρόεδρο που είναι δίπλα μας, το ίδιο και με τον προπονητή και όλο το τεχνικό τιμ. Παρόλα αυτά μια ομάδα θέλει υπομονή και δουλειά, δε χτίζεται από μέρα σε μέρα ή από μήνα σε μήνα. 

Θέλει να βελτιωθούμε σίγουρα και εμείς περισσότερο, να βελτιωθούν και άλλα πράγματα στην ομάδα. Είμαστε στο σωστό δρόμο νομίζω, είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα, το brand name της κατηγορίας και ευελπιστούμε οτι θα είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται ή προβιβάζεται την 13η αγωνιστική. Υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, όπου κάποιες ομάδες θα πάρουν παίκτες σίγουρα και κάποιες θα βελτιωθούν”.

Για τη νίκη με τη Λευκίμμη (0-2) μίλησε στα social media του Πιερικού ο Λαρισαίος επιθετικός, Γιάννης Μπαλογιάννης. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

“Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα, ακούσαμε τις συμβουλές του προπονητή, ήρθαμε εδώ πέρα και κερδίσαμε. Δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα σε πλαστικό, είναι κάτι διαφορετικό όταν παίζεις τα περισσότερα παιχνίδια σε φυσικό χόρτο, αλλά θέλαμε τη νίκη και κερδίσαμε. Είμαστε σε ιστορική ομάδα, υπάρχει μια πίεση, αλλά πιστεύω οτι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές εμείς. Το... έχουμε”.

soccerpractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου