Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Προπονήσεις και μαθήματα σε προσομοιωτή του Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Ένα δυναμικό ξεκίνημα του Ε.Ο.Σ Κατερίνης για τις χιονοδρομικές δραστηριότητές  αυτής της περιόδου έγινε την Σάββατο 11 Νοε 2023

Πολύ δυνατή η εμπειρία  μαθημάτων  που πραγματοποίησε ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης στον μοναδικό προσομοιωτή  χιονοδρομίας στην Ελλάδα (Maxxtracks ISB2000) που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στον πολυχώρο WE..

Συμμετείχαμε, είδαμε, μάθαμε και νιώσαμε πολλά!

Ο υπεύθυνος Τεχνικός  Σύμβουλος  των ακαδημιών και της αγωνιστικής ομάδος του συλλόγου μας Σταμάτης Κατσικάς  πραγματικά εξαιρετικός. Ευχαριστούμε!

Οι   προπονητές μας ,υπέροχοι βοήθησαν  να γίνουν οι στιγμές των αθλητών  μας   αξέχαστες!

Η μέθοδος διδασκαλίας των έμπειρων εκπαιδευτών μας και η σύγχρονη τεχνολογία του προσομοιωτή  βοήθησαν ,ώστε να έχουμε  μια υπέροχη ημέρα  γεμάτη γνώσεις, διασκέδαση και χαλάρωση.


Συνεχίζουμε , δίνουμε προτεραιότητα  στην εξάσκηση και σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να δηλώσετε συμμετοχή στα Γιορτινά εκπαιδευτικά μας  CHRISTMAS CAMP

 Χριστουγεννιάτικο Camp του Ε.Ο.Σ Κατερίνης  στο Pamporovo της Βουλγαρίας 

22-26/12 (Ακαδημία) & 22-30/12 (Αγωνιστικό) 2023


Eεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δ.Ι.Ε.Κ Κατερίνης «Γνωριμία με τους Ορειβατικούς Συλλόγους

Την 10 Νοε 2023  στα πλαίσια  εκπαιδευτικού  προγράμματος του Δ.Ι.Ε.Κ Κατερίνης  «Γνωριμία με τους Ορειβατικούς Συλλόγους, Συντήρηση – Καθαρισμό Μονοπατιών, Κίνηση με Ασφάλεια στο Βουνό»

Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Ορ καταφύγιο μας στην Άνω Μηλιά  12 σπουδαστές  συνοδευόμενους από τον καθηγητή  τους , Ευάγγελο Γιαννικό.

 Με στόχο την ορθή ενημέρωση τους και βάση προγράμματος οι σπουδαστές   είχαν την ευκαιρία .

α) να παρακολουθήσουν  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ και να ενημερωθούν από έμπειρα μέλη του Ε.Ο.Σ Κατερίνης  για  τρόπους συντήρησης και διάνοιξης μονοπατιών 

β) Να  αφιερώσουν  σημαντικό χρόνο και προσπάθεια για την Συντήρηση και Ανάδειξη Νέου  Μονοπατιού «ΠΡΟΣ ΜΑΝΘΑ»  Στα Πιέρια Ορη .

γ )  Να ξεναγηθούν στο υπό γενική αξιοποίηση του Ορ κτφ του Ε.Ο.Σ Κατερίνης

δ) Να περπατήσουν  με  Ασφάλεια  σε ένα ιδιαίτερα αισθητικό μονοπάτι όπου ενημερώθηκαν για την χλωρίδα την πανίδα ,τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της περιοχής αλλά και για το δίκτυο μονοπατιών που τα συνδέει . 

Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης  πρόσφερε  ποιοτική πρακτική άσκηση προς τους σπουδαστές έχοντας επαφή με το πραγματικό εργασιακό τους περιβάλλον και   στηρίζει έμπρακτα την αναβάθμιση του θεσμού της πρακτικής άσκησης .

Στηρίζει την ειδικότητα, του Συνοδού Βουνού και  εύχεται στους σπουδαστές καλή σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου