Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Μπάρμπεκιου στον ΑΟΚ Αιγινιακό


Του Γιώργου Καρανικόλα 

Το οικογενειακό κλίμα, που επικρατεί στον μπασκετικό Αιγινιακό, επιβεβαίωσε το χθεσινοβραδυνό "τραπέζωμα" του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου στο προπονητή κ. Σίμο Ρόκα και στους καλαθοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας .

Το ψήσιμο και την όλη οργάνωση, που έγινε στο ΔΑΚ Αιγινίου έφερε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο ο Αντιπρόεδρος του Αιγινιώτικου σωματείου Τάσος Βουλτσίδης .

Η αφθονία των κρεατικών άφησε όλους ευχαριστημένους σε μια βραδιά με εξαιρετικό κλίμα και πολλά κούς - κούς και ... ενδιαφέροντα .

Ο πρόεδρος του "ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ" κ. Βασίλης Λεωνίδης αφού ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και υγεία στους αθλητές, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή  τα πειράγματα του, πρός όλους .

Η τριάδα των Βουλτσίδη-Ρόκα- Καρανικόλα, που αποσύρθηκαν στα

 "ενδότερα", δέχθηκε τα πυρά του, καθώς τους αποκάλεσε " γιάφκα", ενώ ακολούθησε η προτροπή στον αθλητικό συντάκτη και Γενικό Γραμματέα του ΑΟΚ να εξιστορήσει εύθυμες ιστορίες από το παρελθόν της ομάδας, όταν έπαιζε σ' εθνικά πρωταθλήματα και φυσικά ο μέτρ του είδους, κατά τον Πρόεδρο " Μενιος" ενέδωσε ανάλογα .


 Ο Γενικός αρχηγός Σάκης Στυλιανίδης, αφού πρώτα ολοκλήρωσε το διαδικτυακό Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΜ, στην οποία είναι μέλος της, εν συνεχεία αναλώθηκε στην ενημέρωση και ανάλυση  των παικτών στο φωτογραφικό πίνακα του ενδοξου παρελθόντος, που βρίσκεται μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου .

Φυσικά στάθηκε και στην δική του αγωνιστική παρουσία στην ομάδα και του αδερφού Δημήτρη Έκανε δε ιδιαίτερη μνεία στον αδικοχαμένο παλιό σέντερ Δημήτρη Γεωργιάδη και τον μπομπέρ της εποχής εκείνης Δημήτρη Μυλοβιανό πατέρα του νύν μπασκεμπωλίστα του ΑΟΚ Αιγινιακού Άγγελου ..

Τέλος το τμήμα Ακαδημίας του συλλόγου με αθλητές γεννημένους "2009-11", με τον τον Προπονητή τους Πασχάλη Βουλτσίδη είχαν "φιλική συμμετοχή" στην ωραία εκδήλωση και δεν έφυγαν παραπονούμενοι ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου