Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κατέθεσε ένσταση

 


– Στον “αέρα” το παιχνίδι με τον Αστέρα Σταυρού

Στα δικαστήρια αναμένεται να κριθεί η τύχη του αγώνα Αστέρας Σταυρού – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-0.

Μπορεί η λήξη της αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής να βρήκε νικήτρια την ομάδα της Φθιώτιδας, ωστόσο τα δεδομένα ενδέχεται να ανατραπούν.

Κι αυτό γιατί ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, η οποία, αν γίνει δεκτή από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, τότε ο αγώνας θα κατακυρωθεί υπέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ένσταση ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου υποστηρίζει ότι στο γήπεδο στο οποίο διεξήχθη ο αγώνας δεν πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια για τη διεξαγωγή αγώνα Γ' Εθνικής.

Τις κινήσεις του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, στηλιτεύει ο Αστέρας Σταυρού με την παρακάτω ανάρτηση:

“Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι τεχνικές και οι ενέργειες μερικών παραγόντων στο χώρο αυτό.

Η αναφορά μας είναι για την ομάδα Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που δεν αποδέχεται την ήττα τους στο αγωνιστικό χώρο και με διαφορά τερτίπια και τεχνικές άλλον εποχών (ενστάσεις δικαστήρια κλπ) προσπαθούν να πάρουν τους πόντους του παιχνιδιού που ο Αστέρας Σταύρου κέρδισε αξία στον αγωνιστικό χώρο.

Λυπούμαστε κύριοι γιατί όταν ήμασταν στο γήπεδο μας δίνατε συγχαρητήρια για την φιλοξενία αλλά όταν φύγατε, αλλάξατε.

Εμείς ένα μικρό χωριό της Φθιώτιδας θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε όλους τους αντιπάλους μας με τον καλύτερο τρόπο μακριά από βία και εξωαγωνιστικά τεχνάσματα”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν γίνει δεκτή η ένσταση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα αλλάξουν τα δεδομένα στην κορυφή του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής εκεί όπου ο ΓΑΣ Σβορώνου οδηγεί την κούρσα με 23 βαθμούς και ακολουθείται από Πιερικό και Νέα Αρτάκη που έχουν 21 βαθμούς, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου να έπεται με 19 βαθμούς.

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου