Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Αιγινιακός-ΑΕ Περίστασης 2-1 Rock Highlights!/A' ΕΠΣ Πιερίας 10η 18-11-23 video


 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση 

Mας ζητάτε επιτακτικά να γράφουμε περισσότερα. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, για άλλη μία φορά, από αυτά που δεν τολμάει να γράψει κανείς και καμία.

Η πληγή του Αιγινιακού από το τελευταίο καταστροφικό περσινό παιχνίδι στον Πλαταμώνα δεν έχει ακόμη επουλωθεί, με τις επιπτώσεις της να είναι ορατές, εκτός όλων των άλλων, στην κερκίδα του γηπέδου. Αναφερόμαστε στην εμφανή απουσία νεαρών φιλάθλων και οπαδών της ομάδας, που είχαν κατακλύσει το γήπεδο την περσινή χρονιά, μετά από δύο συνεχόμενες εμφατικές ανόδους -με αποκορύφωμα τα εντός έδρας παιχνίδια του δευτέρου γύρου, για τα οποία μπορείτε να ανατρέξετε στα σχετικά videos του καναλιού, με τον επιπρόσθετο συγκυριακό ανταγωνισμό με την γειτονική Αναγέννηση Κολινδρού, που μόνο θετικό αντίκτυπο είχε τελικά- που καθιστά σαφή και επιτακτική την ανάγκη της (επ)ανόδου στις υψηλότερες κατηγορίες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με δεδομένη και τη συντριπτική υπεροχή έναντι των αντιπάλων της σε επίπεδα budget. Αυτό αξίζει να σημειωθεί μία μόλις αγωνιστική πριν την επιστροφή στο... κάστρο του Πλαταμώνα (σ.σ. "έντεκα παίκτες έχουν αυτοί, αποκλείεται να διεκδικήσουν την άνοδο", διατείνονται οι "εχθροί" τους), αναμέτρηση που ενδέχεται να καθορίσει, εν πολλοίς και την πορεία του πρωταθλήματος.

Ως προς την ΑΕ Περίστασης τώρα, που θυμίζουμε ότι μόλις την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, δικαιούται να υποστηρίζει ότι αν το δοκάρι του Αποστολίδη, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, γινόταν γκολ (2-0) και το σουτ του Χατζηδίμπα, είχε διαφορετική κατάληξη (σ.σ. την πιο πιθανή, για την ακρίβεια), θα μπορούσε να ολοκληρώσει ένα μικρό θαύμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση στη συνέχεια, που αναμένεται εξίσου συναρπαστική, σε κάθε περίπτωση.

Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share! https://bit.ly/3k9D1p2

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου