Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

E2, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΣΟΥΓΚΑ

 Μία ανάσα από την νίκη η Αντιγόνη Τσούγκα στο μικρό πανελλήνιο Ε2 που που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη Φιλλιπιάδα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο αποπγευματινές ώρες λόγω βροχόπτωσης και τελείωσαν την Δευτέρα μεσημέρι με τον τελικό του τουρνουά.

Η Αντιγόνη ξεκινώντας δυναμικά αφου πέρασε τον πρώτο γύρο άνευ αγώνα (bye), περνώντας στον τρίτο γύρο του τουρνουά για την επόμενη ημέρα.

Πέρασε και αυτόν τον γύρο στους 4 στα ημιτελικά που έγιναν την επόμενη ημέρα.

Περνώντας και αυτόν τον γύρο με δύσκολες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίεςκαι μετά από κοντά 3 ώρες του ημιτελικού κέρδισε την αντίπαλό της και έφτασε στον τελικό του τουρνουά ο οποίος τελικός παίχτηκε την ίδια ημέρα μετά από μικρή χρονική διακοπή μην αφήνοντας την να ξεκουραστεί για τον τελικό.

Ο τελικός που πραγματοποιήθηκε μετα από σχεδόν 1 ώρα και 8 λεπτά δεν άφησε στην Αντιγόνη αρκετό χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί αφού ο χρόνος δεν μοιράστηκε ανάλογα, αντίθετα με την αντίπαλό της που είχε άπλετο χρόνο ξεκούρασης.

Ενας πολύ καλός αγώνας έγινε στον οποίον στο τέλος αδίκησε πραγματικά την Αντιγόνη που κέρδισε τις Εντυπώσεις όλων όσων παρευρέθηκαν παρακολουθώντας τον τελικό.

Στο τέλος δέχτηκε συγχαρητήρια από τους φορείς για την πολύ καλή παικτική της ικανότητα και την άψογη συμπεριφορά της μεσα και έξω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου